2017 -

Вашата управляваща планета, комуникативният Меркурий, започва годината направо и после директно тръгва ретроградно (отново в Стрелец) през първата седмица на Януари. Готови ли сте да прегледате старите си действия? Може да съжалите за неща, които сте направили, или думи, които сте казали в разгорещен момент, но сега не е подходящ момент за оправянето им. Нека миналото си остане минало.

Слънцето навлиза във Вашият Знак в края на Май, поставяйки ви в социална въртележка. Господари сте на малките приказки и можете да водите разговор с всеки, независимо колко различен произход имате. Фокуса е върху умственият ви свят, не физическият и на Вас това ви е комфортно. Ще приемате всички умствени предизвикателства и това ще ви зарежда с енергия през следващият месец.

Средата на Ноември Ви носи злополучен квадрат между Меркурий и Нептун ( Квадрата е аспект между две планети, които сключват помежду си ъгъл от 90 градуса, това е дисхармоничен аспект в астрологията и е свързан с напрежение, конфликти и неконтролирана енергия ), което поставя вашата преценка под въпрос, оставяйки ви да се чудите дали вие можете да взимате отговорни, информирани решения. За този момент отговора е по-скоро не. Този аспект ви хвърля в порочен цикъл където не само можете да се загубите в собствените си мисли и идеи, но и страничните резултати може да включват лъжене и манипулация. Ако някой настоява, че не виждате цялата картина по-добре е да му повярвате. Или поне не отхвърляйте мнението му направо.

Романтичен хороскоп


Меркурий влиза в родствения ви Въздушен Знак Водолей в старта на Февруари, което ще ви накара буквално да въздъхнете от облекчение. Поемете си дълбоко въздух и действайте смело. Сега когато се чувствате по-леко, имате много по-малко за губене по отношение на любовта. Вие сте страхотен разказвач на истории в момента и мисълта ви е по-ексцентрична и забавна от обичайното. Всичко това ще работи за вас в романтичен план, защото ако се опитвате да омаете някоя нова личност или да впечатлите дългогодишен парньор, почти сигурно е, че ще ви намерят за абсолютно уникални и чаровни, дори може би малко странни( но по сладък начин).

Венера влиза във Вашият знак през началото на Юли, което поставя вашите комуникативни умения начело на вашите романтични взаимотношения. Знаете какво точно да кажете за да вашата половинка да припадне, а ако общувате чрез тест, ще сте като един малък Шекспир. Съчетанието между вашият Знак и богинята на любовта Венера е нещо много, много добро, Близнаци и ще ви е трудно да объркате нещо през този период. Единственото нещо, което трябва да запомните е, че Близнаците по принцип не обичат да бъдат ограничени, така че трябва да помислите какво ще стане като спечелите момчето/момичето. Наистина ли ще положите усилията да поддържате истинска връзка? Ще трябва да помислите над това.

Опозиция между Нептун и Меркурий ще ви накара да пропуснете важни романтични детайли през средата на Септември, и може да ви сполети голяма любовна слепота през този период. Ако вселената можеше да сложи голям надпис "Не работи" върху мозъка ви през този период, щеше да го направи. И понеже сте склонни към объркване, не е добра идея да взимате някакви финални решения по отношение на любовта. Не скачайте върху заключения (защото виждате само една малка част от действителноста) и не съдете прибързано.

Кариерен хороскоп


Умственият ви капацитет ще е безкраен когато Мекурий срещне Уран в уверения и решителен Телец през края на Март и Вашето любопитство ще помогне да успеете, независимо с какво се занимавате. Ако не знаете отговора, ще го намерите, което ще ви направи желан колега, и ще направи впечатление на прекият ви началник. Също ще се стремите да подобрите и вече завидният си каталог от знания, така че това ще е подходящо време за обучения, уроци или записване за повишаване образованието.

Юни ще започне с Меркурий във вашият Знак, което хвърля благоприятна светлина върху всичките ви бизнес занимания, социални връзки и комуникативни проблеми за около 3 седмици. Използвайте това време за да се възползвате максимално от комуникативните ви способности. Възможностите са безкрайни. Едно нещо, което да имате наум: Това не е добро време за започване на самостоятелни проекти.

Тригон между Меркурий и Нептун ще доминира края на Октомври и ако креативността е част от всекидневните ви задължения, ще се случват хубави неща. Ще постигнете нови работни висоти през този аспект и докато не спирате да се трудите през този период само небето ще ви е лимит. Ако сте артист, сега ще е добро време да си създадете/разпратите ваше портфолио, а ако не сте ще е добро време за да пренапишете резюмето си с креативни (но не неверни) думи. Ако се разсеяте обаче ще ви е трудно да се върнете на линия, въображението ви ще ви поведе на какви ли не места, но имате тенденция да се замечтавате и да се губите в собствените си интересни идеи (което може да е голям проблем, ако говорите пред голяма група хора).


Любов Здраве Работа Късмет

Още предсказания: Нумероскоп

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Кулата

Кулата илюстрира на първо място, че нито физическите, нито емоционалните структури, които изграждаме, са постоянни и стабилни; вместо ...

Прочетете още

Цитат на деня

Ако нямахме сами недостатъци, ние не бихме били изпитвали толкова радост, когато ги откриваме у другите.


Франсоа дьо Ларошфуко

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =

Лунен календар

В момента Луната е в Първа четвърт. Зодия 26° Козирог ♑︎ 55 ' 49 "

Възраст на Луната в дни 3

Следващото новолуние понеделник 18 декември 2017

Следващото пълнолуние неделя 3 декември 2017

Позиции на планетите

☉ Слънце 01° Стрелец ♐︎ 28 ' 16 "

🌙 Луна 26° Козирог ♑︎ 55 ' 49 "

☿ Меркурий 23° Стрелец ♐︎ 19 ' 21 "

♀ Венера 20° Скорпион ♏︎ 11 ' 46 "

♂ Марс 20° Везни ♎︎ 04 ' 10 "