Годишен хороскоп

♊︎Близнаци

2019 -

Взаимоотношенията са като огледала, Близнаци – и с Юпитер, преминаващ през Вашия противоположен знак през по-голямата част от 2019 г., ще имате много възможности за разсъждаване върху себе си!

Това е особено вярно между 5 май и 23 юни, когато четири планети в знака ви (Марс, Меркурий, Слънцето и Венера) се изправят срещу ретрограден Юпитер в Стрелец. В година, когато значими други често са първи, тези два месеца са време да попитаме: „Какъв съм аз?“

С управляващата ви планета Меркурий, която ще прекара по-голямата част от лятото в Лъв (26 юни – 19 юли и 11-29 август), сте готови да бъдете видяни и чути. Може да почувствате че никой не ви слуша, особено по време на ретрограден Меркурий от 7 до 31 юли . Но не създавайте драми, Близнаци – има и по-добри начини да се забележете! Вместо това потърсете по-забавни и творчески начини да се изразявате.

И все пак, една драма ще бъде неизбежна през 2019. Това има много общо с Уран, чието влизане в Телец на 6 март бележи седем години на разтърсване на вашия свят и разпенващ ум. Радикалните откровения като че ли идват от нищото – и внезапните проблясъци на прозрение могат да бъдат объркани, да кажат най-малкото.

Голяма част от онова, което излиза наяве тази година, е свързано с древната история. За по-добро или по-лошо, вашето детско кондициониране е останало мощно влияние върху живота ви в зряла възраст, но новата луна в Дева на 30 август ви дава шанс да прекъснете цикъла. Заедно с четири други планети в Дева, тази нова луна възбужда Уран в Телец и ретрограден Сатурн и Плутон в Козирог; формирайки Великата земна тройка, която ви подкрепя в лечението на рани от детството, преобразувайки семейните взаимоотношения и радикално преоткривайки начина, по който вие се грижите за себе си.

Най-добрият начин да се грижите за себе си през тази година е да останете възможно най-заземени и центрирани, като запазите енергията си и отстранявате разсейванията (социалните медии, някои?), които разпръскват вашия фокус. В края на краищата, Близнаци, има такова нещо като „прекалено много информация“, така че ще трябва да си спестите трафик за нещата, които наистина имат значение.

Щастливи числа: 12334534

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии