Годишен хороскоп

♊︎Близнаци

2018 -

Нека си го кажем , Близнаци, вие сте бъбривците на зодиака. Имате невероятен подход с думите и не се страхувате да кажете какво мислите. Проблеми с комуникацията ще бъдат на фокус през по-голямата част от 2018 година, Меркурий, вашата водеща планета, се оттегля ретроградно в агресивен Овен от края на март до средата на април. Желанието ви да казвате всичко, което ви идва на ума, трябва да бъде смекчено с малко благоприличие, защото засягането на грешния човек може да има дълготрайни последици.

Слънцето ще бъде във вашия знак от края на май до края на юни, засилвайки вашите естествени умения (работа в екип) и таланти (може би пеене или говорене пред публика). Близнаците се свързват с ръцете, така че правенето на маникюр, работата с глина, месенето, оформянето и печенето на хляб са чудесни начини да прекарате свободното си време.

Ще имате силно желание да изразите себе си, когато Меркурий стане ретрограден в Стрелец в средата на ноември, но вашата прекалено оптимистична перспектива може да доведе до някои неловки моменти. Познато ли ви е това чувство, когато си мислите, че ще звучите много по-добре, отколкото всъщност, след като думите започнат да излизат от устата ви? Да, това сте вие точно сега. Не е нужно да седите тихо в ъгъла, но мислете много внимателно, преди да се опитате да направите вашата духовита забележка или да дадете рязък отговор. Подбирането на точния момент е всичко.

Любовен

Любовната Венера посещава знака ви в края на април, като ви дава предимство за флирт. Независимо дали сте във връзка или не, Близнаци, вие сте разговорливи и обаятелни хора, което работи за вас в най-романтичните случаи. Това е и време, когато силата на ума е супер секси, така че ако не си паснете с някой на умствено ниво, това вероятно не е човекът за вас. Струва ви много, за да задържате романтичния си интерес и когато започнете да мислите за нуждата си от свобода, неспокойствието ви е очевидно. Само не забравяйте, че тревата не винаги е по-зелена от другата страна на оградата.

Слънцето в Близнаци се свързва с Меркурий в началото на юни, водейки умствената ви сила до следващо ниво. Вие сте много общителни хора, което трябва да помогне на самотните Близнаци да се оглеждат за срещи. А ако сте част от двойка, вие ще искате да прекарвате времето си сред други хора, вместо да останете заседнали (и вероятно отегчени от сълзи) на дивана с партньора си. Също така ще можете да изразявате мислите си ясно и изчерпателно, което трябва да намали потенциалните недоразумения, които водят до дребни спорове и ненужни показвания на пръст. Увеличаването на комуникацията означава, че сте силни, когато става дума за оставяне на съобщения от всякакъв вид (гласова поща, съобщения и видеоразговори), а ако още не сте опитвали да пишете поезия и любовни писма, направете го сега.

Вашата планета Меркурий става ретроградна в продължение на три седмици (и за последен път тази година), започваща в средата на ноември, което забавя комуникацията и може да създаде умствено объркване, особено по отношение на вашите способности за вземане на решения. Това положение ви дава време да разгледате сериозно своя любовен живот и да оцените това ,което работи правилно и това , което не. Въпреки че може да е трудно да не подскачате и да правите нещо за вашите идеи, щом крушката светне, това не е време за действие. Положителната страна на един ретрограден период е, че можете да се отпуснете и да успокоите вътрешния си глас, така че вие можете да направите някои дълбоки разсъждения и да започнете да виждате нещата от различна гледна точка. Опитайте се да водите любовен дневник или да препрочетете стари такива за допълнителни прозрения във вашите романтични приключения.

Работен

Има смисъл да сте в състояние да използвате някои сериозни тактики на властта в края на май, защото изглежда,че имате предимство на домашното поле, където и да отидете, когато Меркурий влезе в знака ви. Всичко ще идва естествено за вас, Близнаци, което се превръща в успех във всички области на вашата кариера. Какво искате да правите? Чувате хора, които говорят, че следват щастието си и правят това, което обичат, за да живеят, и вие искате това за себе си. Вашият безгрижен и игрив подход кара хората да дразщят главите си за успеха ви, но в момента вие сте доказателство, че наистина няма значение как достигате дотам, само че преуспявате. И определено сте преуспели.

Ретроградният Меркурий се премества директно в края на август, така че отново става безопасно за иницииране на проекти и поставяне на вашето име там. Нещата, за които не сте били толкова сигурни през последните няколко седмици, внезапно идват на фокус и вие сте уверени във вашите решения. Обикновено не се притеснявате от думите си, но ако сте се чувствали така, сякаш напоследък сте казали нещо неподходящо, можете да изясните тези недоразумения сега. Планирайте да изнесете важни презентации, докато играете най-добрата ви словесна игра или уговорете срещи или интервюта, ако е възможно.

Щe добавите риск и спонтанност към вашата професионална работа, когато Меркурий влезе в Стрелец в края на октомври, но не всеки може да оцени вашият бегрижен подход. Да, това са празниците за повечето хора, но има и много работа, която трябва да се свърши. Редовните разходи могат да бъдат особено разхлабени през това време, така че, ако отговаряте за офис партита или общи разходи, внимавайте внимателно за бюджета ви. Падането зад борда може да изглежда празнично, но не и ако ви заведе в дълбоките води с шефа или финансовия директор.

Това вероятно ще е трудно време за търсещите работа близнаци,заради празниците и вашето някак вяло (или трябва да кажем безгрижно?) отношение, няма да направите повече от търсене на нещо. Изпратете някои онлайн автобиографии и продължете в началото на годината, когато ще се чувствате по-мотивирани и потенциалните шефове ще бъдат по-възприемчиви.

☿ Меркурий 27° Дева ♍︎ 12 ' 46 " Щастливи числа: 12334534

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет
Числа от лотарията
Да / Не таро
Задайте въпроса си
и изберете карта

Последни въпроси

Последни статии всички статии