Годишен хороскоп

♍︎Дева

2019 -

Домът е там, където е сърцето, Деви. Но с Юпитер, който ще прекара най-много време през 2019 г. в Стрелец (вашият четвърти дом), тази година ще бъдете у дома където и да отидете!

В края на краищата, за вас, домът е по-скоро състояние на ума, отколкото дадено място. Същото важи и за семейството – дали са биологични роднини или сродни души, тази година семейните връзки са по-силни от всякога. Двата съюза на Венера с Юпитер (22 януари и 24 ноември) Ви примамват да прекарате повече време със семейството и да преоткриете своите културни и духовни корени.

Просто се замислете за разликата между вижданията ви за това, семейните връзки какви „трябва“ или „биха могли“ да бъдат , и какви са те в действителност. Юпитер квадратира Нептун в Риби три пъти тази година (13 януари, 16 юни и 21 септември), което улеснява прекомерната идеализация. Нещата също могат да станат некомфортни, особено ако вие и членовете на вашето семейство не сте внимателни и не поставите здрави граници.

Често поставяте семейството на първо място, Деви, но до двайсет и четвърти август, съюзът Венера-Марс в знака ви поставя вашите желания най-отпред и в центъра. Няма да са ви нужни прекалено много усилия, за да намерите своя път: с пет планети в знака ви по време на новолунието в Дева на 30 август ще имате някои силни съюзници на ваша страна!

Тази група от планети в Дева образува също Велика земна тройка със Сатурн и Плутон в Козирог и Уран в Телец. Вие не искате много – но питането се усеща като акт на бунт. Време е да премахнете самоналожените ви ограничения и да мечтаете малко повече!

Преместването на Уран от Телец (от 6 март до 2026 г.) ще бъде , за да обогатите вашето виждане за нещата. Неочакваните събития в живота или случките на „културен шок“ могат да ви подтикнат да си зададете въпроси за всичко. А с вашия управител Меркурий, който ще прекара по-голямата част от есента (3 октомври – 9 декември) в противоположния знак Скорпион, ще бъдете в състояние, в което искате да разследвате и докладвате всичко. Меркурий е ретрограден от 31 октомври до 20 ноември и ви кара да се откажете от стари предположения и да преразгледате вашите вярвания в светлината на новата информация. Просто се уверете, че идва от източници, на които имате доверие!

Щастливи числа: 12312

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии