Годишен хороскоп

♍︎Дева

2023 >>

Лъвове, обърнете повече внимание на тялото и ума си през новата 2020 година!

Вашата планета-покровител, Меркурий, е една от най-бързо движещите се планети. Това е и причината да сте бързи във всичко и да сте винаги нащрек. През новата 2020 година Меркурий започва в практичния, земен Козирог и бързо влиза в съюз с Юпитер, което задава оптимистично начало за годината. Започнете годината с отворени обятия и с много приятели! 

Внимавайте за трите ретроградни периода на Меркурий (16 февруари – 9 март; 18 юни – 12 юли и 13 октомври – 3 ноември). Тъй като Меркурий е Вашата планета, то най-вероятно сте наясно, че този транзит ще се опита да забави случващото се. Не се притеснявайте – Вашето позитивно отношение ще се окаже много полезно в случая. През 2020 ретроградите на Меркурий посещават всички емоционални, водни знаци, което води до победа на интуицията над разума, когато се сблъсквате с проблеми. 

Слънцето свети във Вашия зодиакален знак от края на август до края на септември. Време е за рождения Ви ден, работливи Деви! Краят на лятото е идеалният момент да се отървете от ненужното и да бъдете по-подредени. Вашите приятели и семейство могат да Ви потърсят за помощ, свързана с въвеждане на ред и в техния живот. 

Моментът също така ще е подходящ да се погрижите за здравето си. Запазете си час за профилактични прегледи и прегледайте добре всякакви изследвания, които сте си правили през годината. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии