Годишен хороскоп

♑︎Козирог

2023 >>

Опитайте се да съвместите старото с новото, за да бъдете по-успешни през новата 2020 година. 

Вашата планета покровител Сатурн е във знака Ви от декември 2017 година и продължава пътуването си и за част от новата година. Фокусирайте се върху целите си и бъдете в хармония с целите за живота си. Помнете, че трябва да имате волята за промяна, за да разкриете потенциала си – работливият Козирог е готов на всичко, за да изкачи върха. Тази година са възможни развитие и прогрес във всички области на живота Ви, ако обърнете внимание на себе си и на най-важното за Вас 

Ретроградният период на Сатурн започва в средата на месец май, след като Сатурн се мести в свободолюбивия Водолей към края на март. Този ретрограден цикъл Ви позволява да си отдъхнете и да погледнете обективно на изминалите месеци и на нещата, които можете да направите другояче. 

Слънцето Ви гостува в края на декември, затова, честит рожден ден, целеустремени Козирози! Вие често се подценявани, тъй като обичате да работите за постигането на целите си далеч от хорските погледи. Около рождения Ви ден ще почувствате неочакван прилив на енергия, който може да Ви изненада. Повечето хора може би не знаят за странното Ви чувство на хумор, което изразявате саркастично. Разкрийте повече себе си пред останалите и това ще доведе до разширяване на приятелския Ви кръг. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии