Годишен хороскоп

♑︎Козирог

2018 -

Най-добрият живот за вас съдържа добра структура, дисциплина и цяла партида упорита работа. Когато това, което влагате в дадена ситуация, се отплаща, вие не можете да бъдете по-щастливи. Ако продължавате да се стремите към това, което искате през 2018 година, Козирози, ще има много малко неща,които не можете да постигнете.

Съюзът Марс-Сатурн в практическия си знак се появява в началото на април, и докато тези две планети могат да са агресивни на моменти, в дома ви те се опитват да работят заедно. Вие имате най-доброто поведение точно сега, защото знаете, че оцветяването извън линиите създава оплескана и неприятна, оформената картина.

Когато трансформиращият Плутон е ретрограден във вашия знак между края на април и края на септември, промяната идва от желанието да се учим от грешките в миналото. Извинете се на членовете на семейството си или оправете приятелства, за които сте имали вина за краят им. Вината и съжалението не дават никакъв резултат, но ако получите шанс да коригирате минала грешка, направете го.

Когато Слънцето влезе във вашия знак в края на декември, ще имате само месец, за да се почувствате напълно спокойни в собствената си кожа. Нaправете план. Задайте крайни срокове и ограничения. И се ангажирайте да бъдете най-добрият козирог, който може да бъдете.

Любов

Кармичният Сатурн се превръща в ретрограден във вашия ясен знак в средата на април, което ще ви помогне лесно да разпознаете реалността от фантазията. Сега трябва да знаете, като погледнете минали грешки, кое е добре и кое не. А прилагането на тези уроци към текуща или потенциална любовна афера трябва да има изключително положителни резултати. Никога не е късно да измислите нов план или да промените своята бъдеща посока, което ви дава оптимистична перспектива, когато става дума за романтика. Едно нещо, което трябва да запомните, е, че отговаряте за вашата съдба, Козирози. Ако нещо не става, променете го. Ако сте искали нещо да бъде различно, направете го. Не се страхувайте от упорита работа ,а използването й за по-добър любовен живот е ефективно. Обаче ако се откажете преди дори да опитате, няма кого да вините, освен себе си.

Тъй като Венера влиза в съседен земен знак Дева в началото на юли, романтичните нива леко се понижават. Взаимоотношенията може да станат рутинни и за съжаление, малко скучни. Казват, че работата и удоволствието не се смесват и това сдвояване е отличен пример за това. Трудно е да се захванете романтично с бизнес, когато сте заседнал в логичната рамка на ума. Любовта и разума не винаги са съвместими и е трудно за вас да видите смисъла в малките сантиментални детайли, свързани с романтичната връзка. Задоволяването остава на заден план заради практичността и по-често показвате любовта си по това, което можете да направите извън спалнята, а не в нея.

С ретроградна Венера в ревнив Скорпион в началото на октомври, могат да се появят проблеми на хоризонта за всички козирози със сериозни взаимоотношения. Има ли толкова много въпроси от миналото, които да се навъртат наоколо, по които все още да не сте работили, за не можете да продължите заедно в бъдещето? Препятствията под формата на подозрение и скептицизъм може да изглеждат непреодолими, но това е времето, когато вашите постоянни чувства на ангажираност и отдаденост трябва да се затвърдят още повече.

Самотните козирози най-добре ще се свържат с хора, които открито показват чувствата си, защото вие сте невероятно възприемчиви, когато става дума за непочтеност и манипулация. Емоциите ви се задълбочават и вие лесно се привързвате към нови хора, но те трябва да преминат през вашата серия от изморителни умствени тестове, преди да видите дали те отговарят на вашите строги изисквания. Това не е идеалният момент да започнете нещо ново, но ако го направите, поставете някои емоционални насоки на място.

Работа

Агресивният Марс навлиза във вашия знак със силен ум в началото на март, и плановете и проектите, които са поставени на място за следващите два месеца, трябва да доведат до успех. Както винаги, Козирози, постоянството и решителността ще бъдат ключови, както и пълното ви посвещаване за изпълнението на работата ви подръка.

Козирозите, които все още търсят идеалната работна заетост, виждат увеличаване на продуктивността през това време и искането ви да се разбере какви са вашите таланти и способности би трябвало да доведе до една или повече оферти за работа. Ако можете да си позволите да бъдете придирчиви, изчакайте офертата, която ви предлага най-добрата заплата и най-голямата умствена свобода. Няма смисъл да се установите за по-малко, отколкото заслужавате, освен ако не сте закъсали за пари.

Независимият Марс идва директно в знака ви в края на август, което ви дава възможност да преместите метафорични планини. Вие сте на върха на играта си и обичате гледката оттам. Знаете тези планове и идеи, които са били маловажни? Извадете ги от огъня и ги пригответе за всеки, който е готов да слуша. Ако не можете да привлечете вниманието на шефа си или на ръководителя, отидете при главния изпълнителен директор. Вашите идеи честно казано са прекалено добри, за да бъдат игнорирани. Поемането на рискове не е това, за което обикновено сте, но ще направите това, което е необходимо, за да забележат вашите лични проекти.

Точно когато Слънцето е на път да се предвижи в знака ви, то формира съюз със съзнателния Уран в края на декември, което увеличава чувството ви за интуиция и ви помага да вземете отлични бизнес решения. Може да нямате много доказателства, които да покажете, но имате определени чувства, които ще ви насочат към правилните изводи. Обърнете внимание на вълненията и проблясъците идващи отвътре, които обикновено бихте пренебрегнали, защото точно сега те биха могли да значат нещо. Не обичате да излизате извън зоната ви на комфорт, но това ще ви донесе отлични професионални награди. Безработните Козирози могат да открият, че нестандартните методи са най-добрите, за да ви помогнат да достигнете вашата мечтана работа. Не че досега сте го правили грешно, но просто има и други начини да получите това, което искате.


Щастливи числа: 8665

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии