Годишен хороскоп

♑︎Козирог

2019 -

Не е лесно да носите света на плещите си, нали, Козирози?

Но със Сатурн и Плутон в знака Ви, натоварването няма да стане по-малко през 2019-та, освен ако не се научите да държите на собствените си граници. Някои товари са Ваши, но ако сте поели отговорности, които не Ви принадлежат, е време да се откажете от тях.

Това е по-лесно да се изрече, отколкото да се направи, особено с Южния възел (също в знака Ви), който засилва Вашите състояния на работоьолизъм. За щастие, три затъмнения в знака Ви (слънчево 5 януари и 25 декември, лунно 16 юли) разкриват , какви са тези навици на натоварване на личността Ви и Ви помагат да се отървете от тях.

В края на краищата, Козирози, знаем, че някъде там под строгата Ви външност се крие чувство за хумор, което просто умира да излезе и да играе! И тази година, с Юпитер в Стрелец, се чувствате по-игриви и обещаващи  от всякога. Венера се свързва с Юпитер два пъти тази година (22 януари и 24 ноември), като Ви дава основание да вярвате, че каквото и да се случи, всичко ще е за добро.

Вярно е, че с Юпитер, който също квадратира Нептун в Риби тази година (13 януари, 16 юни и 21 септември), оптимизмът е нещо, с което трябва да се внимава. Но Вие също така се докосвате до дълбоки вътрешни източници на мъдрост и любов, и това е нещо, на което можете да се доверите!

Нека Вашата интуиция бъде Ваш водач, особено по време на продължителния престой на Меркурий в Риби (10 февруари – 16 април). Ако обаче сте решили да вземете важни решения, бъдете сигурни, че логиката ще играе важна роля тук – ретроградният Меркурий от 5 до 28 март може да направи критичното мислене предизвикателство.

 Често Ви гложди дали да изберете „логичното“ или „практичното“, Козирози. Но с влизането на Уран в Телец на 6 март тази година, Вие сте готови да се отърсите от тях и да се забавлявате!

Това ще отнеме известно време, усилия и внимателно планиране, за да проработи. Но с новолунието в Дева на 30 август, условията са добри за започване на ново приключение. С голямата земна тройка в това нолуние – включвайки пет планети в Дева, Уран в Телец, а Сатурн и Плутон във Вашия знак – свободата и отговорността ще вървят ръка за ръка.

Щастливи числа: 8,6,65

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии