Годишен хороскоп

♌︎Лъв

2018 -

С брилянтното сияещо Слънце като ваша управляваща планета, Лъвове, вие живеете за вниманието и обичате светлината на сцената. Показването на света, че вие имате същина която да прибавите към ежедневието ви ще бъде вашето голямо предизвикателство през 2018. Вашите способности да взимате решения са възпрепятствани от конфликта Слънце-Луна в началото на февруари, и да не преигравате ще бъде вашето най-голямо изпитание. Това е вашия шанс да докажете на вички, че можете да изберете правилния път въпреки че сте дърпани в други посоки.

Великодушната лъвска Луна в средата на юни ви кара ,прекарването добре да ви е главен приоритет, хубаво е да се отървете от ограниченията, които имате напоследък. Привлича ви всичко лъскаво, така че пазаруването на скъпи бижута, върховни партита, и светли, сияещи облекла са всичко подходящо, моля!

Вие наистина достигате вашия връх, когато ослепителното Слънце идва във вашия изпълнен с достойнство знак в края на юли. Тогава купона ще се усили и вие ще сте напълно готови да се отдадете на всичко ,Лъвове. Няма извинения за това кои наистина сте. Оставете вашето его да се рее и бъдете горди с вашите постижения. Вие сте динамични и смели, и няма причина да не бъдете първите които осъзнават и ценят собственатта си брилянтност.

Любов

Частичното слънчево затъмнение по време на новата Луна във Водолей в средата на февруари е префектното време за роматични допълнения, важно е да не губите възможностите да поправите стари грешки. Извиненията не са ви силната страна, Лъвове, но ако направите грешка, признайте си я. Настоящето и бъдещето може да са неясни, но знаете точно какво се е случило в миналото. Ако не харесвате какво виждате в огледалото за задно виждане, не е твърде късно да се върнете и да направите някои промени във вашето романтично действие. Влиянието на Водолей в този аспект подчертава нуждата за свобода и чистото, непотиснато право да бъдете себе си, така че не е най-доброто време за необвързаните лъвове да мислят за намирането на партньор, особено на някой който не ви позволява да блестите. Обвързаните лъвове вероятно ще искат много свобода и уединение за да преследват техните собствени ексцентрични интереси, така че намирането на баланс между времето за вас и време за партньорите ви може да бъде трудно.

Когато Венера се промъкне във вашия знак в средата на юни, романтиката ще е игрива и забавна. Срещите могат да бъдат обикновенни, като ходене в увеселителен парк или на карнавал( обичате да се смеете на преставления като дете), но също нямате абсолютно нищо против с обличането в бляскави дрехи и присъстването на изискана вечеря( ако има червени килим ще е много по-добре). Лошата страна на този аспект е възможността да се впуснете в напълно егоцентрично състояние, което може да е отблъскващо за настоящия или потенциален партньор. Много. Всеки иска да се почувства желан и ако сте прекалено заети да се възхищавате на собственото си отражение в огледалото, ще е трудно да забележите някой друг.

Тройката Слънце-Лунa огън в края на ноември ще ви напомни да не се взимате толкова насериозно, което може да е едно от най-големите ви предизвикателства засягащи любовта. Вашето его ви води и един от най-големите ви страхове е да изглеждате лошо пред някой когото искате да впечатлите. Започвате да се чувствате неспокойни когато всичко върви малко по-гладко, но трябва ли да създавате драма точно сега? Опитайте се да приемете факта че нещата все пак могат да са наред дори и когато нямат „крещящия“ фактор. Създаването на нови приятелства, намирането на потенциални любовни интереси и подобряването на настоящите отношения са бонуса на този аспект и не трябва да избягвате да молите за помощ когато и ако имате нужда.

Работен

Когато Слънцето, вашата енергийна планета, прекара време в кариериста Овен в края на март до април, получавате зелена светлина да направите положителни промени в кариерата ви. Лъвове, вие вече имате желанието, но сега се сдобивате със силната мотивация на Овена която ще ви тласне към по-големи и хубави неща. Не се предавате лесно и съревнованието за работа или дадена задача ще изкара наяве страховития боец във вас. Какво да правите сега? Поемете лидерството. Стартирайте проект. Поискайте повишение. Лошата страна тук може да бъде прекаления гняв и агресия, които трябва да обуздаете ако започнат да бъдат проблем. Напълно нормано е амбициите ви да се знаят, но тормозенето на други за да получите каквото искате , не е.

Експертът по комуникации Меркурий прекарва време във вашия знак в края на юни и началото на юли, така че справянето в кариерата ви ще стане пламенно и борбено. Не се страхувате да изкажете твърдо вашето мнение и да сте първите които да изтъкнат нечий провал. Прави ли ви това най-популярния човек в офиса? Не. Но способноста да изказвате това което мислите е качество за завиждане. Опитайте се да не бъдете въвлечени в драма на работното място, зашото колкото и да е съблазнително да клюкарите, няма да ви помогне много в професионалната ви репутация. Неработещите Лъвове са много добри в това да се надъхват по време на този преход,така че продължавайте напред и търсете работа. Колкото повече се самоизграждате, толкова повече потенциални работодатели ще се борят за вас.

Съчетанието Слънце-Юпитер в края на ноември ви носи късмет точно в определено време. Опитвате се да останете оптимисти, но нека не се лъжем, имали сте и някои сериозни моменти на паника. Непредсказуемостта в отношенията във вашата кариера не е забавна. Наистина. Но сега когато добрият късмет е на ваша страна, всичко ще е наред. Нещата ще започнат да потръгват, Лъвове, означавайки че вашата финансова преспектива ще се повиши и ще ви повдигне духа.

Щастливи числа: 456234

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии