Годишен хороскоп

♌︎Лъв

2024 >>

Бъдете най-добрият лъв през 2020 година!

Обичате да сте заобиколени от внимание, което оправдава защо точно Слънцето е Ваш покровител. С началото на 2020 година Слънцето встъпва в земния, отговорен Козирог, което ще Ви накара да правите нещата за успеха, а не за славата, както попринцип. Това обаче се променя към края на месец юли, когато Слънцето е във Вашата зодия и настъпва рожденият Ви ден. Честит рожден ден, изразителни Лъвове! Вие обичате да излизате и сте игриви по природа. Копнеете за връзка с прародителите си. През следващите четири седмици сте в центъра на купона и допринасяте за колорита и драмата, която е липсвала в живота на любимите Ви хора. 

Емоционалната Луна е Ин за егоистичния Ян, затова слънчевото затъмнение в края на юни е също така просветляващо за Вас, Лъвове. Този период кара някои неудобни за Вас емоционални теми да излязат на повърхността и да Ви накарат да се чувствате, сякаш това не сте Вие. Вземете си поука от тези мрачни времена и освободете място за ново емоционално начало. 

Раненият Хирон също пътува през Овен (който управлява първият дом и е огнен знак) тази година. Това може да Ви накара да си зададете въпроса Кой съм аз?”. Личностната криза е един от Вашите най-страшни кошмари и може да окаже огромен натиск върху егото Ви. За щастие успявате да се откъснете от тази натоварваща енергия между средата на юли и средата на декември, когато имате шанс да си спомните кои сте всъщност. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии