Годишен хороскоп

♌︎Лъв

2019 -

Винаги ще бъдете нашата блестяща звезда, Лъвове. Но през 2019 г. може да искате да прекарате известно време извън прожекторите.

В края на краищата, с пълното лунно затъмнение в началото на годината (21 януари), освобождавате старата си идентичност и поставяте началото на нова – и това определено е таен процес. Ще имате нужда от много уединение, за да поддържате растежа, който се случва на дълбоко, подсъзнателно ниво.

Със Северния възел в Рак през цялата година, самооценката е на първо място. И това нанася удар на дома ви, когато Меркурий и Марс в Рак се противопоставят на Сатурн и Плутон в Козирог (14-19 юни). Вслушайте се в тялото си – може би се опитва да ви каже нещо. Дайте си достатъчно време на бездействие и направете всичко възможно, за да изградите навици, които ще ви държат приземени и центрирани .

Меркурий прекарва лятото, пътувайки между вашите дванайсети (Рак) и първи (Лъв) дом, построявайки мост между вашия вътрешен „таен свят“ и външната ви реалност. Появяват се важни съобщения и ще имате многобройни шансове да ги получите – и по-важното, да действате върху тях. Ще почувствате вашето обичайно и изразително себе си с Меркурий във вашия знак (26 юни – 19 юли и 11-29 август).Но с ретроградната планета на интелекта от 7 до 31 юли , може да се наложи да се повтаряте няколко пъти, за да бъдете разбрани.

По-късно през годината Меркурий ще прекара два месеца в Скорпион (от 3 октомври до 9 декември, ретрограден от 31 октомври до 20 ноември). Вашето едногодишно пътешествие насочено към себеоткриване води до нови прозрения за вашето детство, семейство или наследство … и вашите разбирания за дома и семейството могат да бъдат променени в този процес. В буквален смисъл, вие може също да бъдете вдъхновени да „трансформирате“ домашната си среда чрез обновяване, реконструкция или разчистване на бъркотията.

Ако всичко това ви изглежда малко напрягащо,Лъвове, не се безпокойте – с Юпитер в Стрелец, има и много добри моменти планирани за вас! Само не забравяйте, главната ви цел е сдържаността . Дръжте я здраво и вътрешният ви огън ще ви поддържа през 2019 г. и занапред.

Щастливи числа: 456234

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии