Годишен хороскоп

♈︎Овен

2019 -

Пълен напред, Овни! Що се отнася до вас, това е единственият начин да достигнете нова година (или някакво ново приключение). С управляващата планета Марс, идваща в знака ви само няколко часа преди полунощ на новогодишната нощ, ще бъдете запалени и готови да се справите с 2019та.

През първите два месеца ще имате перфектния съучастник в престъпление: иницииращият и разтъртващ Уран се е навлякъл със седемгодишен престой във вашия знак и връзката му с Марс в последните часове на 12 февруари означава, че ще завърши с взрив! Поемете инерцията му сега – ще ви трябва след 6ти март, когато Уран се премества в Телец. С всичките четири външни планети, а след това и в земни и водни знаци, през останалата част от годината може да се почувствате така, сякаш вървите мъчително през калта.

Но не се страхувайте, Овни – имате достатъчно воля, за да преминете през това! Трикът е в това да знаете къде и как да фокусирате невероятната си енергия. Не се изтощавайте, опитвайки се да се борите с това, което не можете да промените; вместо това, се концентрирайте върху нещата, които можете да контролирате.

Не би трябвало да е твърде трудно да запазите вярата, дори с Юпитер простирайки се широко в своя дом, в знака Стрелец , през по-голямата част от годината. Оптимизмът и ентусиазмът на Юпитер наистина подхранват вашия огън – и двата му съюза с Венера (22 януари и 24 ноември) ви дават разрешение да оставите всичко зад себе си и да се забавлявате за известно време. Макар че, Юпитер също е в квадрат с Нептун тази година, (13 януари, 16 юни и 21 септември), така че внимавайте да не зарежете всичко … имате твърде много неща, които трябва да направите!

Балансът между работата и личния ви живот е главната ви цел тази година, особено през юни и юли, когато четири планети в Рак (Марс, Меркурий, Слънцето и Венера) се противопоставят на ретроградните Сатурн и Плутон в Козирог; също и на влизането в квадрат на вашето Слънце.

Затъмненията през юли (слънчево на 2, лунно на 16) обхващат Рак и Козирог, карайки ви да забавите работата си и да отделите повече време за семейство, дом и грижа за себе си. Може да не е това, което искате, Овни, но определено ще ви е необходимо, ако искате да поставите основите на траен успех.

Щастливи числа: 7,1,3,4,5

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии