Годишен хороскоп

♈︎Овен

2018 -

Какво е приготвила 2018 година за Вас, могъщи Овни? Изглежда можете да очаквате нестабилност и разтърсване, както и израстване, което не е лоша комбинация за знак, който е познат със своята упоритост!

Вашата година започва на висока скорост, когато Слънцето влиза във Вашия целеустремен знак в края на месец март и Вие започвате да преследвате целите си през следващия месец. Вашият знак управлява главата, така че, повърхностно, носенето на шапки и маските на лице са в началото на списъка Ви със задачи за прекъсване. Гмурнете се отвъд повърхността и ще установите, че мозъкът Ви се затруднява с решаването на проблем, който Ви пречи да прогресирате.

Могъщият Марс, Вашата планета на силата, се превръща в ретроградна за няколко месеца в края на юни, като ви дава време да си отдъхнете от проблемите с контролирането на гнева. Запазете спокойствие. Поне веднъж оставете останалите да се притесняват за неща, които не могат да променят – Вие вече сте го преживяли това. По време на тежък квадрат Марс-Юпитер в средата на ноември ще се опитате да свършите повече от това, на което сте способни, но след като попреминат притесненията ще видите, че битката не е била напразна – макар и да не сте победител. Това, което Ви различава от конкуренцията е възприемането на всички препятствия като възможности за придобиване на нови знания.

Любовен

Приближавате любовта на пълен наклон, така че когато богинята на любовта Венера се присъедини към мечтателя Нептун във богатите на въображение Риби в края на февруари, Вие сте извън Вашия елемент. Но това не е задължително лошо нещо. Това е единственото време през годината, когато ще се случи този аспект, което Ви дава креативна свобода в спалнята. Отдайте се на фантазиите си. Преобразете се в други роли. Сменете обичайния животински и инстинктивен секс с романтични сцени, изпълнение с нежна музика и свещи и вижте къде ще Ви отведе това.

Връзката Марс-Уран, която произвежда искри, предизвиква вътрешна тревога в средата на май, когато може да се занимавате с неща в любовния си живот, които не можете да промените. Не е хубаво за вас да се натоварвате за това, какво е могло да бъде или за това, което искате да бъде, но не изглежда , че да спрете себе си. Не се справяте добре, когато се чувствате безсилни, което може да ви накара да действате импулсивно и нека да го кажем, отчаяно. Това би било подходящо време, да отпуснете парата от всички останали. Премахнете романтичните си неудовлетворения, като се присъедините към група за кикбокс, или пишете в дневник или анонимен блог как се чувствате. Опитайте се да устоите на желанието да се отървете от други хора, особено ако те нямат нищо общо с настоящата ви ситуация.

Бурното положение Венера-Марс разкрива вашата романтична агресия в началото на септември, така че това, което се случва сега, може да има дълготраен ефект. Не можете да предотвратите неизбежното, но това не е най-доброто време за вземане на дългосрочни решения за вашия любовен живот.

Ако сте свободни и търсите нещо, което ще издържи теста на времето, не го търсете сега. Овните във връзка могат да имат проблеми със сексуалността (сексуалната неизправност от всякакъв вид получава неодобрение от голямото либидо) и ще бъде трудно да отделите егото си от истинския корен на проблема. Опитайте се да не приемате всичко толкова лично. Всеки трябва да се справи с това, което вселената му дава, а вие не сте по-различни. Това е начинът, по който се справяте с бедата, която има ефект, и в истинския стил на Овена, няма да минете без борба.

Кариерен

Когато ясният Меркурий във вашия конкуриращ знак, стане ретрограден в края на март, Овени, той се противопоставя на вашата интензивна природа. Истинската умствена издръжливост е наложителна, защото разликата между това, което се иска да направите, и това, което можете да постигнете, вероятно ще бъде огромна и дълбока. Разбира се, можете да излезете с много причини, поради които задачата ви не е приключила или защо не можете да изпълните задачите си в сроковете, но причините не са равностойни. Ако не можете да вършите работата си по най-добрия начин, не сте щастливи. А нещастен Овен на работното място (или неизпълнен или недооценен Овен) не е красива гледка.

Гладният за власт Марс навлиза в технологичния Водолей в средата на май, така че технологиите ще бъдат в челните редици за следващите шест месеца. Това може да бъде непредсказуема комбинация понякога, поради ексцентричната природа на Водолея, но можете да постигнете много пробиви, ако сте готови да редувате възходи и падения. Приемането на най-нетрадиционния подход за вашите отговорности ще работи най-добре и мисленето извън рамките ще бъде възнаградено по неочаквани, но положителни начини. Това е подходящо време да бъдете (или да се представите като) играч защото докато харесвате индивидуалните постижения, бъдейки по-малко заинтересовани от индивидуалните си приноси , това сега ще ви осигури най-добри резултати.

Окуражаващата връзка Марс-Нептун в началото на декември ви дава усещането за непобедимост и понеже чувствате, че нищо не е невъзможно, не се страхувайте да стигнете до звездите. Можете да сте нетърпеливи, докато чакате да чуете резултатите от представените от вас идеи, затова не забравяйте да се възползвате от престоя ви, вместо просто да чакате. Вашето творчество и въображение са отлични активи, така че ги изброявайте в автобиографията си, ако търсите работа. Намирате вдъхновение в огромния свят около вас и сте готови да приложите знанията и опита си към следващото голямо нещо.

Щастливи числа: 7,1,3,4,5

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии