Годишен хороскоп

♋︎Рак

2024 >>

Рацо, тази година е време да поставите собствените си нужди на преден план!

Зодиакалният Ви знак е едно цяло с Вашите променливи емоции, което изяснява защо Луната Ви управлява. Тази година наблюдавайте внимателно движенията на Луната и ще успеете по-добре да разберете какво Ви кара да сте емоционални. Започваме с лунно затъмнение във Вашия знак в средата на януари. Това може да Ви повлияе в дълготраен план, тъй като затъмнението е свързано със семейството и със специалната връзка между родителя и детето. 

В края на юни друго лунно затъмнение във Вашия знак съвпада с началото на рождения Ви месец, което Ви дава възможност да започнете отначало (отнася се особено за сфери, които са пряко свързани с приоритети Ви, както и с хората, които са станали част от живота Ви или са го напуснали през последната година). Това е Вашият шанс да разберете какво Ви липсва и от какво можете да се отървете. Раци, време е да захвърлите всичко онова, което вече си е свършило работата. Оставете го внимателно, но и с увереност. 

Слънцето е във Вашия знак от края на юни до края на юли. Това е идеалното време да се поупражнявате върху грижата за самите себе си и за Вашите любими хора. Способността добре да се грижите за себе си е пряко свързана със способността да се грижите и за другите – това означава, че ако не се научите да правите неща за себе си, връзките Ви с останалите също могат да пострадат. Вземете си някой друг почивен ден, отидете на СПА и презаредете силите си. Честит рожден ден, всеотдайни Раци!

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии