Годишен хороскоп

♋︎Рак

2018 -

Вашата нежна, емоционална същност е това което ви дефинира, Раци, но 2018 е пълна с възможности да покажете на света да не се бъркат с вашата силна външност! Когато ослепителното Слънце навлезе във вашия знак в края на юни, дайте си позволение да се отървете от минали болки. Не трябва да поемате вина за всичко. Някои неща не се получавата независимо колко много се стараете затова не е нужно да приемате каквато и да е погрешна вина.

Неща върху които да се фокосирате през идните месеци? Готвене, свързване със семейството (особено близки жени), и създаване на изкуство. Задоволяващата тройка между Слънцето във вашия знак и луната, вашия емоционален водач, в началото на юли ви позволява напълно да се възползвате от възможностите които ви се предоставят, и решенията които правите въз основа на интуицията ви са на място. Хубаво е да бъдете оценен за вашата усърдна работа, особено във вашите лични отношения.

Друга важна тройка настъпва между Луната във вашия знак и скорпионското Слънце в късния октомври, и по това време вашите психични умения и способност да отстранявате всички видове безмислици са точно в целта. Успех на всеки който се опита да приложи някоя върху вас. Няма да се поколебаете да се обадите пред хората за тяхната абсурдност.

Любов

Рачешкото пълнолуние ( или суперлуна) в началото на януари дава фантастично настроение на вашия любовен живот. Вие получавате прилив от позитивна енергия от емоционално задвижената нажеженост, и защото е във вашия собствен знак, вие чувствате привличането от това гигантско изглеждащо кълбо по-силно от нормалното. Вие можете да постигнете страхотни неща в любовния ви живот ако му се отдадете, Раци, и поемането на инициатива става лесно и от само себе си. Направете първата крачка без да се притеснявате за потенциални негативни последици които могат да се случат. Вие наистина управлявате собствената си съдба, и всеки ще осъзнае това след като направите вашата голяма романтична стъпка. Играйте , за да спечелите. Ако го искате, ваше е.

Любовната планета Венера навлиза във вашия знак в средата на Май, показвайки вашите най-подпомагащи и грижовни способности. Вие обичате да се гушкате и да се грижите за другите, и вие сте най-щастливи когато вашата къща е изпълнена с любов, която вие сте създали. Имате доста емоционални възвишения и падения по време на това преминаване, докато вашите емоции водят действията ви.

Можете да бъдете силно повлияни от хора, които са емоционално манипулативни, но никога няма да се почувствате измамени или използвани, ако следвате вътрешния си глас. Вие сте естествено посветени, загрижени и отдадени на онези, които обичате и ще преминете почти през всичко, за да защитите това, което смятате за ваше. Чувството за безопасност и сигурност е движещата сила в момента и ще прескочите границите, за да направите това.

Краят на септември донася отрицателна енергия от съюза Луна-Сатурн, от която е трудно да избягате, защото сте принудени да се справяте с резултатите от минали действия. Когато си помислите за минали връзки, как свършиха те? Поемали ли сте изцяло отговорността за ролята, която сте играли при раздялата си, или сте поели лесния път?

Този аспект също така разкрива как жените в живота ви са изиграли роля във вашето романтично развитие и каква роля все още могат да имат във вашите текущи отношения. Може да се почувствате неспособни да кажете какво мислите поради намесата на майка ви (или подобна фигура) в любовния ви живот, което може да ви накара да се почувствате отново като дете, когато се занимавате с въпроси, свързани с любовта. Просто казваме, че ако се окажете на дивана на терапевта, говорейки за текущото си състояние на любовния ви живот, обърнете внимание на частта, в която той рови за това как сте били отгледани!

Работен

Луната е вашият емоционален барометър, Раци, и въпреки че се опитвате да отделите бизнеса от емоцията, е трудно в най-добрия случай за повечето раци. Познавате ли хора, които плачат на работа? Вие вероятно сте били този човек много пъти (не защото искате, а защото не можете да си помогнете). И понеже е почти невъзможно да отделите емоциите си от изпълняваната задача, това прави факта, Януари да има две пълни Луни, а Февруари да няма пълна Луна, жалък за вас. Първите дни и последният ден на Януари ще бъдат идеалното време, за да приключите отчетите си и да завършите задачите, а след това можете да прекарате цялото февруарско желание за добро време, за да приключите нещата. Уверете се, че правите пълно очистване в края на Януари, за да можете да го направите цял месец, преди да е време да направите всичко отново в началото на Март.

Бъбривият Меркурий идва в чувствителния ви знак в средата на Юни, което означава, че ще се приближите до комуникацията емоционално, не логично (както направихте, когато Меркурий беше в интелектуално наклонените Близнаци през последните няколко седмици). Много по-вероятно е да приемете нещата лично, което може да е лоша идея, когато става дума за кариерата ви. Дали вашият шеф или потенциален работодател ви предлага съвет, за да ви помогне да се издигнете? Вероятно. Придадохте ли му субективен характер и чудите ли се защо не можете да направите нищо правилно? Отново, вероятно. Предизвикателството за вас през това време ще бъде не само да слушате обективно, но и да изразявате вашите мнения и страсти, без да застрашавате себе си или кариерата си.

Трудният съюз Слънце-Луна в края на Декември може да повиши нивото на тревожност или да създаде напрежение между вас и вашите минали или настоящи колеги или група за работа в мрежа, защото виждате несъответствие между начина, по който са третирани и начина по който искате да бъде или който чувствате, че заслужавате. Отблъснете желанието да сравнявате заплатите, възнагражденията, ползите и наградите или да говорите за вашето представяне в сравнение с това на всеки, с когото работите или се конкурирате на пазара на труда. Фокусирайте се върху себе си и върху постиженията си. Работете по стратегии, които ще позволят на шефа или на потенциалния работодател да видят собствените ви заслуги, а не как те се натрупват срещу тези на другите.

Щастливи числа: 1231

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии