Годишен хороскоп

♋︎Рак

2019 -

Харесваме начина , по който ни обичате, Раци. Но през 2019 г. е време да оставите нуждите ни за известно време и да се фокусирате върху своите собствени.

В края на краищата, със Северния възел в знака Ви, грижата за себе си може да бъде път към духовното израстване – особено около новата луна в Рак и пълното слънчево затъмнение на 2 юли. Вслушайте се в тялото и емоциите си, попитайте ги какво им е необходимо , за да се чувствате сигурни и в безопастност … след това излезте навън и го направете за себе си.

Просто бъдете наясно как да се справяте с нуждите си – някои подходи работят по-добре от други. От 14 до 19 юни съюзът Mеркурий – Марс във вашия знак се противопоставя на ретроградния Сатурн и Плутон в Козирог, правейки директната комуникация абсолютно задължителна.

Може би си мислите, че вие ​​сте разбрали нещата, но тънки намеци вероятно ще минават незабелязано – или по-лошо, ще се разчитат като пасивно-агресивни. Не отстъпвайте назад от проблема, Раци; ако имате нещо да кажете, излезте и го кажете! Просто бъдете готови да се повторите, когато ретроградният Меркурий отново посети вашия знак (19 юли – 11 август).

Възможни комуникационни пробиви са възможни по време на новата Луна в Дева на 30 август, когато пет планети в Дева се свързват със Сатурн и Плутон в Козирог и Уран в Телец, за да формират Великата земна тройка. Това ви помага да подбирате точно правилните думи и да сте по-реалистични и практични, по-малко емоционални или сантиментални – относно социалните взаимодействия. Изчистването на умственото и емоционално натрупване от миналото може да ви помогне да видите нов път напред във взаимоотношения от всякакъв вид.

Новолунието в Дева също активира един от най-значимите аспекти на годината: квадратът Юпитер-Нептун, който ще бъде точно за трети и последен път на 21 септември. Това ви предизвиква да приемете веднъж завинаги, че никой не е съвършен…дори и вие.

В крайна сметка , Раци, тази година е за да се научите да обичате себе си (и другите) такива, каквито сте, не каквито си мислите, че трябва да сте – и тази малка смяна може да донесе огромна промяна за цялостното ви здраве и щастие.

Щастливи числа: 1231

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии