Годишен хороскоп

♓︎Риби

2018 -

Вие сте съчувстващ знак, Риби, винаги помагате на другите и рядко отделяте време за вас самите. Направете 2018та годината за Вас, защото вие заслужавате същото ниво на загриженост и значение, с което се отнасяте с всички!

Слънцето прекарва време във вашия знак към края на Февруари, така че всичко свързано вода е на фокус. Плуване, риболов, планиране на океанска ваканция или круиз са отбелязани върху вашия радар с мечти. Вашия знак също така управява краката,така че направете си педикюр или отидете на масаж на краката, за да се поглезите!

Ефирният Нептун, вашата планета, става ретрограден за пет месеца започвайки през средата на Юни, когато ще ви е по-трудно да отстъпите от вашата собствена малка земя на фантазиите. Вие обикновенно се справяте със суровите реалности на животта като ги избягвате, но този аспект ви оставя малко място да се скриете.

Пънолунието във вашия знак в края на Август се присъединява към голямото трио, като това е специално време изпълнено с креативност, хармония и позитивизъм. Използвайте подаръците, които са ви дадени,разберете и празнувайте нещата които са най-важни за хората, които обичате най-много.

Любов

Венера, господарката на любовта, се присъединява към илюзорния Нептун във вашия знак за единствен път през средата на Януари, произвеждайки някак силна романтична енергия във вашия живот. И двете планети преуспяват под въздействието на вашата креативна енергия и вие трябва да намерите себе си в някакъв много позитивен сценарий. Страстта и жаждата със сигурност са част от рецептата, Риби, но те не са главните съставки. Вие обичате романтичната градация, и колкото повече нараства нетърпението ви, толкова по-ентусиазирани ставате вие. Дългите разходки по плажа държейки ръцетте си с вашата вярна любов или прекарването на спокойна вечер запознавайки се се някой нов човек на свещи с добра храна са вашите предпочитани романтични дейности. Любовта е почти духовно преживяване за вас сега и вие няма да се въгласите с по-малко от колкото заслужавате. Имайте търпение относно любовта и тя може да се отплати по най-задоволяващите ви начини.

Спокойната тройка Венера-Нептун в началото на юни произвежда повече от същия ефект, въпреки че тук има повече емпатия ,нежност и състрадание от колкото секс. Обвързаните Риби все още обичат приятното прегръщане на дивана или нежното целуване от време на време, но сега ще има по-малко напрежение в показването по прекомерно чувствен начин. Свързването с вашия партньор (или някой нов), ако сте необвързана риба значи релакс и взаимно опознаване на много дълбоко ниво. Мечтите и фантазиите са присъстват винаги и точно сега те са много приятни за прекарване на времето . Понякога е приятно просто да се облегнеш и да си мислиш за нещо без да трябва да се притесняваш за детайлите.

Съдбоносния Юпитер влиза във връзка с Нептун на края на август, носейки страхотен късмет,щедрост и състрадание отново за вашия любовен живот. Вашето ниво на увереност е високо, което е добра промяна от това, което е било повечето пъти ,така че понижавайки вашите задръжки, всичко става по- лесно. Необвързаните риби имат чувство на оптимизъм за техния любовен живот, което те не са чувствали често и което ви позволява да привлечете видът партньо, който истински заслужавате. Спомняте ли си, когато се съгласихте на по-малко в миналото? Добре , недейте никога повече. Обвързаната риба усеща, че нейната любов се задълбочава и става безгранична, ако и двамата можете да постигнете почти всичко заедно. Ако все още не сте направили върховното отдаване, какво чакате?

Работа

Започвайки вашата професионална година с предизвикателния квадрант Марс-Нептун в средата на февруари нещата не са идеални, Риби, но вие можете да преминете трудностите с правилния подход. Този аспект има потенциала да причини абсолютно унищожение, но ако вие можете да намерите начин да се справите с проблемите, които нарастват, със сигурност можете да се справите с абсолютно всичко. И така за какво ще се оглеждате? Лъжи и измами заемат главно място сега, така че може да бъде трудно да приемете на някой друг думата. Дръжте под око колегите и бизнес партньорите( или вашата директна конкуренция ако търсите работа), които могат да спечелят от вашата грешка защото наистина не можете да подминете нищо за никой. Нивата на скандали и клюки са високи сега, така че четете постовете в социалните медии и преглеждайте сайтовете всекидневно за фалшива информация за вас или вашата компания и пробвайте да поправите всякакви неточности или невалидна информация, на която попаднете.

Водното трио между изобилния Юпитер и чувствителния Нептун в края на май е един от най-положителните аспекти на годината и той може да ви помогне да достигнете страхотни неща във вашата кариера. Когато късметът е на ваша страна, вие се представяте с най-големия ви потенциал, което няма да остане незабелязано от настоящите или бъдещи работодатели. Всеки иска да знае вашата тайна за успех, но вие не трябва да издавате нищо. Покажете се, свършете си работата (с усмивка на лицето) и ги оставете да се чудят как го правите толкова лесно.

Могъщия Марс идва във вашия знак посредата на ноември и вашата учтивост може да има омекотяващ ефект за тази волева планета. Вие имате някои интересни инстинкти и ще искате да ги следвате в много различни сфери на кариерата, но има един малък глас вътре във вас, който ви спира. Повторното запитване към себе си и страхът от провал са най-добрите решения на този аспрект. Но вие печелите много от вашата интуиция и креативност, които могат да заличат вашите скромни подходи. Ако се плашите да вървите по един път, започнете нов. Вие имате ценна интуиция ,ако намерите правилния й отзвук.

 

Щастливи числа: 123123132

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии