Годишен хороскоп

♓︎Риби

2019 -

Да Ви познаваме, значи да Ви обичаме, Риби – но с Нептун в знака Ви ще бъде малко по-трудно да Ви разберем. И с Юпитер в квадрат с Нептун през цялата година (13 януари, 16 юни и 21 септември), Вашата мистерия само расте през 2019-та!

Юпитер в Стрелец издига Вашия профил, а двата му съюза с Венера (22 януари и 24 ноември) означават, че по-голямата част от вниманието е положително. Но това може да противоречи на начина, по който виждате себе си – особено ако Нептун замъглява виждането Ви.

За щастие, Меркурий ще прекара два месеца в знака Ви тази година (10 февруари – 16 април, ретрограден от 5 до 28 март), давайки Ви достатъчно време да се видите по-ясно … и състрадателно.

Самоосъзнаването е ключът Ви през май и юни, когато планетите в Близнаци активират квадрата“Юпитер-Нептун“. Между личния ви живот и вашата публична личност има някакъв вид прекъсване – и зависи от вас да запълните празнината.

В края на краищата, Вашите обстоятелства се променят тази година … така че харесвате ги или не, ще трябва да се промените с тях. Когато Уран се премества в Телец на 6 март (и остава до 2026г.), ситуациите , които Ви карат да се чувствате некомфортно могат да станат нормални за Вас.

Но няма от какво да се страхувате! Дори ако дълбокото гмуркане на Меркурий в Скорпион (3 октомври – 9 декември) Ви накара да се чудите на кого и какво да доверите. С Меркурий в троен аспект с Нептун ще е лесно да станете малко параноични – просто не забравяйте да разгледате собствени си мотиви толкова добре, колкото слагате под въпрос тези на другите хора.

Вие обещахте, че никога няма да предадете принципите си. И Риби, ние знаем, че намеренията Ви са чисти. Но дори ако общоприетите критерии за успех не носят много надеждност, понякога Вие все още трябва да продължите да играете играта. И със Сатурн, Плутон и Южния възел в амбициозния Козирог, няма друг път: тази година трябва да станете част от играта, за да я спечелите!

Дисциплината и упоритата работа са истинските ключове към успеха, но също така помага да познавате правилните хора. Двете слънчеви затъмнения в Козирог (5 януари и 25 декември) могат да Ви свържат с тях. Така че дайте най-доброто от себе си, Риби … Вашият характер и поведение привличат хората !

Щастливи числа: 11,33,51,2

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии