Годишен хороскоп

♏︎Скорпион

2023 >>

Нищо и никой няма да успее да “разклати” увереността Ви през 2020 година! 

Скорпионът отдавна е зад гърба Ви, но ще започнате да се чувствате още по-добре, когато Марс е във Вашия знак в самото начало на годината. Няколко дена по-късно Марс ще се премести в авантюриста на зодиака – Стрелец, но през първите два дена нищо няма да може да Ви събори! Другият силен съюз, на Марс в Овен в края на юни, може да предизвика безпокойство и егоизъм у Вас, които не са от най-добрите качества на Скорпиона. 

Другата Ви управляваща планета, Плутон, който е помощник на Марс, прекарва годината в целеустремения Козирог, което значи, че за Вас ще е още по-важно да получите онова, което толкова силно искате. Може да достигнете големи висини, за да преоткриете себе си. Само помнете, че правите всичко това само за себе си. А 2020 година е година да работите над собствената си личност. 

Слънцето прекарва време в уверения Ви знак от края на октомври до края на ноември и изважда наяве най-силните Ви качества. Честит рожден ден, уверени Скорпиони! Желанията Ви изплуват на повърхността и Вие копнеете за все по-близки и по-интимни връзки. Ще бъдете още по-тайнствени отвсякога и ще очаквате същото и от останалите. Изпълнени сте с магнетизъм, на който другите трудно могат да устоят, но Вие сте прекалено претенциозни, когато трябва да избирате кого да допуснете близо до себе си. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии