Годишен хороскоп

♏︎Скорпион

2019 -

Думите имат сила, Скорпиони. И това е изключитено вярно за вас през 2019, със Сатурн и Плутон отстоявайки си позицията в Козирог (вашият трети дом на комуникация).

Никога не сте били най-приказливата зодия,но Плутон продължава да изкопава истини, които изискват да се покажат! За щастие, дисциплинирания Сатурн ви помага да съберете мисите си и да подберете думите си внимателно, за максимално въздейсвие.

Вярно, понякога не може да се опише с думи какво мислите или чувствате – но тази година, го дължие на себе си най-малкото. Все пак вие научихте доста за вас самите през последните няколко години… и сега е време да споделите малко от трудно придобитата мъдрост с другите.

Все пак, Скорпиони, нека не се лъжем: все още имате неща за учене!

Признанието, че не знаете може да ви накара да се чувствате уязвими – но със Северния Възел в Рак през цялата година, най-верояно няма да ви направи по-силни. И трите тазгодишни лунни затъмнения (5-ти Януари, 2-ри Юли, и 25-ти Декември) ще се случат спрямо оста на Телец/Рак, давайки ви сила да счупите бариери и да се свържете с други, които ще ви помогнат да разширите вашия интелектуален и духовен хоризонт.

Знаем, че обикновенно не се смятате за „присъединител“… но не е ли време да промените това? Все пак, група от хора мислещи еднакво могат да стигнат много по-далече, от колкото бихте сами. Помислете над това при следващото новолуние на 30-ти Август, когато пет планети в Дева (луна, слънце, Меркурий, Венера и Марс) обединяват сили със Сатурн,Плутон и Уран в могъщата Голяма Земна Тройка.

С Меркурий във вашия знак за два месеца през тази есен (3-ти Октомври – 9-ти Декември, 31-ви Октомври – 20-ти Ноември), и новолунието във вашия знак,което среща Уран на 27-ми Октомври, ще сте по нетърпеливи от обикновено да покажете себе си. Не е необходимо да изигравате всички ваши карти на масата – но ако наистина искате хората да ви разберат, трябва да им дадете нещо за да продължават.

Все пак, Скорпиони… не е ли време вашият „кръг на доверие“ да стане малко по-широк?

Щастливи числа: 123

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии