Годишен хороскоп

♐︎Стрелец

2018 -

ледате на живота като на едно голямо приключение, Стрелци и можете да достигнете нови висоти (може би съвсем буквално) през 2018 г. Обаче,по време на обиколката на земното кълбо, използвайте престоя си, за да разсъждавате върху това, което вашите номадски преживявания са ви научили.

Връзката между могъщия Марс и късметлийския Юпитер, управляващата ви планета в началото на януари, показва, че имате много сила, когато нещата ви вървят. Предизвикателството ви по време на този аспект ще бъде да държите нещата под контрол, когато не чувствате, че вселената е на ваша страна. Слънцето прави ежегодната си опозиция срещу Юпитер през първата част на май, така че може да имате желание да извършите нещо огромно, но няма да имате достатъчно средства, да го направите. Това може да бъде разочароващо, но цели да намери на баланс между това да имате ентусиазъм за това, в което вярвате и стигането до върха за лична кауза.

Когато Слънцето прекарва време в знака ви в края на ноември, усещането ви за странстване е ненадминато. Приятелите ви ще разберат, че планирате следващото си голямо пътуване или че им пишете от далечна, далечна страна. Ако не е в бюджета ви да се отправите към чужди земи, научете нещо в местната библиотека, направете обиколка онлайн или посетете курс в университет.

Любов

Когато щастливия Юпитер става ретрограден в началото на март, Стрелци, това е напомняне да слушате вътрешния си глас, когато става дума за любов. Тъй като имате скитащ дух, може да бъдете неспокойни, когато става въпрос за любов, а ако сте сами това е добре, защото да не сте свързани само с един човек, ви дава време да задоволите желанието ви за приключения. Стрелците, които вече са в отношения, обаче, могат да предизвикат подозрителност, защото стават прекалено потайни, което може да доведе до неразбирателства в рамките на партньорството. Винаги използвайте вашия първичен инстинкт, но бъдете малко по-склонни да позволите на партньора си да разбере какво се случва във вашия любопитен ум.

Успокояващата тройка между Юпитер и ранното Слънце в началото на юли добавя стабилност към съществуващите взаимоотношения, защото сте по-грижовни от обикновено. Много по-вероятно е да отложите собствените си неща в полза на партньора си и когато имате какъвто и да е късмет, да споделите и печалбите си. Това е безкористен аспект и вие искате да сте част от нещо по-голямо. Най-малкото искате по-ангажиращи взаимоотношения, а може би грижовно сплотено семейството.

Необвързаните Стрелци ще имат голям късмет в играта със запознанства, ако попитат жените в живота си за съвет и ще бъдат привлечени към още повече любовници, отколкото обикновено. Вашата перспектива е като цяло оптимистична и защо да не е? Вашият късмет изглежда, че се насочва в правилната посока!

Ретрогрaдният период на Меркурий във вашия знак в средата на ноември Ви дава възможност да погледнете назад към вашите романтични избори от последния месец. Ако сте взели лоши решения, не е късно да направите някои промени. Извиненията никога не са лесни, но без тях, никога няма да получите близостта, която толкова отчаяно търсите. Лошите осъждащи разговори са част от любовта, но ако не ги направите, това ще ви попречи да продължите напред, когато ще сте готови да започнете нещо ново. Избягвайте големите потенциални затваряния в себе си и товари за в бъдеще, като елиминирате съжаленията сега. И тъй като този период може да е пълен със закъснения, отлагания и откази, ще трябва да имате търпение. Това не е най-добрия ви атрибут, но истинската любов ще ви се изплъзне, ако не опитате.

Работен

Могъщият Марс идва в знака ви в края на януари, Стрелци, правейки ви малко по-импулсивни от обикновено, но и по-ентусиазирани за работа. Вие сте готови да започнете, а умът ви иска да преместите текущите проекти занапред. Жадните за работа Стрелци чакат следващото вълнуващо работно задание, а останалите предпочитате да изчакате, отколкото да получите нещо, което знаете, че няма да задържи интереса ви за много дълго. Също така, вие вероятно ще искате вашите мнения и предложения да се знаят добре и ще говорите над хората или ще настоявате да имате последната дума. Не че умишлено сте груби, но сте толкова развълнувани от това, което работите, че не можете да го задържите в себе си.

Опозицията Венера-Юпитер настъпва в средата на април, и в този момент вашите финансови очаквания могат да достигнат нови астрономически висоти. Вие знаете, че това, което трябва да предложите, заслужава голяма заплата, но може ли наистина да се сдобиете с толкова пари за вашите услуги или таланти в реалния свят? Най-лошото, което може да се случи, е, че те казват „не“. Не се страхувайте да бъдете отхвърлени, особено след като сте толкова сигурни в идеите и способностите си. Това обаче не е подходящо време за взимане или отпускане на заеми или за инвестиране на вашите трудно спечелени пари, тъй като даванията може да са много по-големи от реалните печалби. Само защото нещата изглеждат добре на хартия, не означава, че те ще процъфтят в действителност.

Меркурий се премества в приятния Ви знак в края на октомври, което предизвиква голяма промяна след затворения Скорпион. Вашият мозъчен поток е изпълнен с уникални идеи и концепции и вие се чувствате свободни да кажете какво мислите. Това е чудесно време да се присъедините към група от експерти, да планирате видеоконференция с главния изпълнителен директор или доброволно да образовате колегите си по тема, която засяга вашата страст. Обърнете внимание на спецификата, обаче, защото може да сте толкова развълнувани, че да забравите важни подробности.

Щастливи числа: 432

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии