Годишен хороскоп

♐︎Стрелец

2023 >>

Всичко онова, което можете да си представите, можете да превърнете в реалност. 

Вашата авантюристична личност се управлява от оптимистичния Юпитер. През 2020 година Юпитер отново е в съюз със сериозния Козирог, което означава, че настроението Ви пак няма да е много оптимистично. Късметът Ви през новата година е пряко свързан с Вашите действия. Затова се постарайте да работите упорито, за да се подсигурите с много късмет и да построите бъдещето си. Ретрограден период от средата на май до средата на септември Ви дава шанс да преразгледате целите си и да преосмислите идеалите си. Ако смятате, че сте на прав път, давайте смело напред. Но ако сте сгрешили, признайте грешката си и сменете посоката. 

Вие обичате да говорите с хората и да разширявате кръгозора си посредством пътувания по света. Трите ретроградни периода на Меркурий тази година обаче могат да забавят всичко това. Внимавайте с шестседмичните сикли в средата на февруари, средата на юни и средата на октомври. В тези периоди комуникацията може да се окаже трудна, а повреди в електронни устройства могат да Ви стъжнят живота. Забавени полети, отказани хотелски резервации и неправилни указания на GPS-a могат да направят пътуването в тези периоди истински кошмат. За щастие, благодарение на водното влияние на Рак върху тези ретроградни, инстинктите Ви ще се окажат Вашето спасение. 

Слънцето спира във Вашия знак от края на ноември до края на декември, когато ще сте фокусирани върху прераждането на интимните Ви връзки в нещо доста по-мащабно. Честит рожден ден, философско настроени Стрелци! Това е най-доброто време да разширите кръгозора си, да посетите нови места или пък да срещнете нови хора, особено ако те могат да Ви научат на нещо ново за света и за Вас самите.

Има хора, които нямат търпение да стигнат до желаната дестинация, но за Вас най-важно е пътешествието. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии