Годишен хороскоп

♐︎Стрелец

2019 -

Едно нещо е сигурно, Стрелци, Вие имате страст към живота! А с Юпитер, който ще прекара най-дълго време през 2019-та в знака Ви, тази година ще живеете охолно!

Юпитер (Вашата управляваща планета) извежда най-доброто и най-лошото от знака, в който се намира. Все пак двата му съюза с Венера през тази година (22 януари и 24 ноември) означават, че в истинския стил на Стрелец ще покажете позитиви: оптимизъм, ентусиазъм, открито мислене, честност и отлично усещане за приключение!

Просто не го оставяйте да влезне в главата Ви – с Юпитер, който квадратира Нептун в Риби през цялата година (13 януари, 16 юни и 21 септември), заблудите за величие са потенциално странични ефекти. Нo, от друга страна, това е сложно нещо. Предизвикателството е да се видите не в прекалено положителна или отрицателна светлина, а да се обичате такива, каквито наистина сте.

Нашето възпитание има голямо влияние върху начина, по който виждаме себе си. Но за Вас, Стрелци, семейните или културни очаквания към това, какви „би трябвало“ да сте, може вече да не се прилагат. Ще имате достатъчно време да размишлявате по време на продължителния престой на Меркурий в Риби (10 февруари – 16 април, ретрограден 5-28 март). Но потърсете начини да почитате корените си, дори когато си давате почивка от тях.

Кои сте Вие наистина? Няма лесен отговор – но с Меркурий, който също прекарва достатъчно време в Скорпион (3 октомври – 9 декември, ретрограден на 31 октомври – 20 ноември), подобни въпроси продължават да изскачат. Отговорите няма да бъдат намерени навън и от другите,а само вътре във Вас. И все пак, не е нужно да решавате мистерията сами със себе си. Дали това ще е приятел, съветник или дори астролог, да говорите с някого, на когото имате доверие, може да бъде голяма помощ!

Но Вие също така ще трябва да доказвате себе си. С Юпитер в знака Ви и Уран в Телец, тенденцията да прекалявате с това тази година може да доведе до нежелани изненади за здравето Ви, като покачване на теглото, заболяване или нараняване – затова се опитайте да установите някои здравословни практики, които да Ви поддържат в хармония с Вашите тяло, разум и дух.

В края на краищата, Стрелци, Вие сте само хора – така че ако наистина искате да изживеете най-добрите си мигове през 2019 г., ще трябва да уважавате личните си граници!

Щастливи числа: 432

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии