Годишен хороскоп

♉︎Телец

2018 -

Когато се вгледате в новата година, Телци, едно нещо е сигурно: искате да владеете личното си царство – а може би и останалата част от света. Няма да се спрете пред нищо, за да постигнете целите си, така че когато Слънцето дойде във вашия търпелив знак в края на април, вие ставате фокусирани, задвижени и с решителна мисъл. С оглед на дългосрочните цели, може да искате да пренаредите приоритетите си, така че личният ви успех да е на върха на списъка.

Когато Венера, вашата привлекателна управляваща планета, минава неусетно в гостоприемната Дева в началото на юли, вие живеете, за да помагате на другите. Ако някой приятел или член на семейството се нуждае от услуга, вие сте неговата помощ. Със специфичните задачи, които правите за близките, вие сте фокусирани и поставени в центъра и това ви кара да се чувствате като ценно допълнение към опаковката.

Когато бунтуващият се Уран стане ретрограден от началото на август, до януари 2019 г., вие трябва да сте въоръжени и готови да се отървете от вашата зона на комфорт. Вие сте един от най-традиционните знаци на зодиака, но дори и вие осъзнавате необходимостта да се промените с времето.Рабъркайте нещата, опитайте нещо ново и не се страхувайте от прогреса. Сега, когато имате необходимите съоръжения за катерене, вие сте на път към върха.

Любовен

Казват, че любовта завладява всичко, Телци, и вие сте склонни да вярвате напълно в това твърдение. По принцип. Така че, когато грижливата Венера влезе в мечтателните Риби в началото на февруари, вие се превръщате в доста идеалистични романтици за следващите четири седмици. Ако сте страдали за някаква връзка, сега сте готови да оставите настрана различията си и да си дадете още един шанс. Цветя, шоколад и поезия ще работят във ваша полза, ако търсите подарък „Аз съжалявам“ за партньора си. А ако все още търсите вашата истинска любов, вашата интуиция може да бъде чудесен водач. Сърцето ви държи картата на следващата велика романтика, затова доверете се на себе си достатъчно, за да я последвате.

Приятната тройка Венера-Уран в началото на юли ви напомня да очаквате неочакваното и докато това става донякъде банално или общо изявление, то звучи истинско. Помните онова парти, на което не отидохте? Можеше да сте пропуснали важен разговор с бивш или бъдещ любовник. Този транзит ви напомня да не изключвате никакви възможности, защото вселената има някои велики неща за вас свързани с романтичния отдел. Вярвайте в развитието на любовта. Вие не сте човекът, който поема най-гоелми рискове в Зодиака, но този аспект ви насърчава да направите нещо сами. Разбира се, би могло да се разпадне, но може и да доведе до нещо чудесно.

Когато Венера стане ретроградна в Скорпион в продължение на около шест седмици, започващи от началото на октомври, минало романтично завоевание може да се върне търсейки отмъщение – или не. Що се отнася до тайния Скорпион, няма да сте сигурни какво да мислите. Картите на този човек няма да бъдат незабавно поставени на масата, което може да ви накара да се чувствате подозрителни (в най-добрия случай). Що се отнася до миналите неща на сърцето, е по-добре да продължите с повишено внимание. След като се разкрият истинските мотиви, възможно е да се окаже ,че в трябва известно затварянев себе си, но това вероятно ще дойде много по-късно. Засега се опитайте да пренебрегнете силнотао физическо или сексуално привличане, което все още може да имате към този човек, докато разберете подробностите за това, което се е случило между вас. Никога не е добра идея да се опитате да започнете нещо ново, докато миналите проблеми се задържат.

Работен

Oграничаващият ви на половина ретрограден период на Сатурн започва в средата на април и завършва в началото на септември, носейки ви известно съмнение, но и много време, за да стигнете до прозрението и мъдростта за това, което се случва около вас. Да кажем, че това може да бъде голямо учещо ни преживяване ще бъде огромно омаловажаване, Телци. Дръжте очите и ушите си отворени за блестящите съвети, които минават през ума ви всеки ден, разполагате с прозрение и мъдрост, за да ги адаптирате към това, от което се нуждаете в професионален смисъл. Не се занимавайте с миналите си грешки, а по-скоро се учете от тях. Ако сте се занимавали с въпроси, свързани с вашия основен набор от умения или работни задачи, използвайте тази възможност, за да разширите вашите знания. Прегледайте си какво сте научили до този момент и какво още трябва да научите, за да стигнете до върха на избраната от вас професия.

Важният диаметрален кръг на Меркурий започва в края на август, като връща общуването обратно към нормалното и ви позволява да дишате с облекчение. Непроверените или необяснени грешки и странни несъответствия трябва да станат част от миналото, за да може най-накрая да се съсредоточите върху по-неотложните въпроси. За търсещите работа Телци, това е чудесно време да допълните автобиографията си и да я представите на потенциалните работодатели. За тези от вас, които вече работят вашата мечтана работа е безопасно да инициирате нови проекти и да сключите нови договори.

В началото на ноември се открива непредсказумият Уран, който задържа стабилния ви знак в агресивен Овен, което би могло да доведе до неуспехи в работата и други ситуации, които не работят във ваша полза. Може да не успеете да спрете неочакваните промени през следващите пет месеца, но може да сте сигурни, че знаете правилните начини, да се справите с тях, когато се появят. Основната задача на този транзит ще бъде да опита да овладее огнения темперамент на Oвен и да го превърне в нещо по-положително. Изберете битките си внимателно. Докато борбата за вашата кауза е възхитителна, може би това не е най-доброто нещо , което трябва да направите за вашата кариера в момента.

Щастливи числа: 12

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии