Годишен хороскоп

♉︎Телец

2024 >>

Любовта Ви към добрия живот Ви мотивира да постигнете няколко страхотни неща през тази година!

Венера, богинята на любовта и парите, управлява Вашата зодия и започва годината в експерименталиста Водолей (Дева в Риби 01.01), а Вие сте отворени към нови идеи както в сферата на любовта, така и в тази на финансите. Въпреки това, Вие се чувствате по-удобно, когато тя навлиза в знака Ви от началото на март до началото на април и след това се завръща отново в Дева в края на октомври. Удоволствието и страстта се сливат, за да можете да се насладите на изтънчените неща в живота. Единственият ретрограден период на Венера е от средата на май до края на юни, когато тя пътува през любопитните Близнаци и Ви кара да изпитате всички страни на любовта и парите. Макар и да сте от хората, които не биха могли да живеят без нито едно от двете, ще Ви бъде интересно да осмислите алтернативата. 

Слънцето прекарва време във Вашия обичащ уюта земен знак между средата на април и края на май, затова, честит рожден ден, лоялни Телци! Готови сте да работите здраво, в замяна на удоволствията, които Ви предлага животът – особено красотата и изобилието. Няма защо да се извинявате за това, че обичате красивите неща – голяма част от Вас е това, което Ви кара да успеете. Сетивата Ви се пробуждат и се влюбвате в гурме храната, хубавото вино, скъпите парфюми, луксозните материи и красивите картини. 

Не забравяйте, че Уран, планетата на промяната, се движи успоредно с уравновесения Ви знак през цялата година и предизвиква резки промени в много сфери. Макар да е ретрограден само до 10 януари, той се завръща отново в ретрограден цикъл от средата на август до края на годината. А това, което значи за Вас, Телци, е че трябва да започнете да свиквате с промените. Знаем, че не са най-силните Ви страни, но широкоскроеността и гъвкавостта ще Ви помогнат да преодолеете трудните моменти в този прогресивен транзит. 

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии