Годишен хороскоп

♉︎Телец

2019 -

Затегнете здраво предпазните колани, Телци, това ще бъде лудо пътуване!

На 6 март Уран влиза в знака ви като бик в китайски магазин и той ще бъде там разтърсвайки нещата за следващите седем години.

Хаос, катаклизъм, радикална промяна – ние знаем, че това не са любимите ви думи, които искате да чуете. Но по някакъв начин, Телци, вие сте най-добре оборудвани от всеки друг, за да издържите на този транзит с лекота. В края на краищата, независимо от това, което се случва, винаги изглежда, че държите краката си на земята и я държите под око.

И това е добре, защото, когато Уран се движи чрез знак, той не оставя камък навсякъде! Разтърсванията се отразяват във всички области на живота: начинът ви на приближаване към ситуации, вашето усещане за цел, вида ви, дори вашето здраве.

С ретрограден Уран от 11 август до януари следващата година, много от промените ще се случват на първо ниво. Но бъдете сигурни, че докато свърши работа с вас до 2026 г., едва ли ще можете да се разпознаете!

Уран завършва годината с троица на Юпитер на 15 декември (малко след като Юпитер влиза в Козирог). Дотогава трябва да се чувствате по-оптимистично по отношение на промените, които се случват в живота ви и да имате по-добра представа за това, къде в крайна сметка ви водят те. Наградите могат да се появят по това време, ако сте били желателни и съзнателни участници в процеса.

И това е ключът към оцеляването и процъфтяването – с Уран във вашия знак: работейки със силите на промяната, а не срещу тях.

Ако искате да бъдете проактивни за промяната през 2019 г., вашите собствени системи и мисли за вярата са чудесно място за начало. Южният възел на Луната в Козирог улеснява връщането на старите, ограничаващи вярвания и наказването на самоувереността – затова бъдете нащрек за отрицание, маскиращо се като „реализъм“.

Знаем, че сте по-строги от останалите, Телци, но със Северния възел в рак, може да искате да опитате малко нежност вместо това. В края на краищата, с Уран, който ви води през толкова много възходи и падения, може да се чувствате малко по-крехки – затова се грижете за себе си!

Щастливи числа: 12

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии