Годишен хороскоп

♎︎Везни

2019 -

Вашето държание привлича компанията ви, Везни! И така, какво казва вашата социална мрежа за вас?

С пълното лунно затъмнение (21 януари) и двете пълнолуния в знака ви (20 март и 19 април), първата половина на 2019 г. предлага изобилие от възможности за размишляване над себе си. Обърнете внимание на групите, с които се свързвате: Наистина ли ги харесвате? Можете ли да бъдете себе си с тях? Ако не, е време да прекъснете връзките – но по-важното е да започнете да показвате повече от вашата същност. В края на краищата, как иначе сродните души ще знаят къде да ви намерят?

За щастие, с Юпитер в Стрелец през по-голямата част от годината, ще бъдете нетърпеливи да споделите … и двата съюза на Венера-Юпитер (22 януари и 24 ноември) гарантират, че ще намерите желана аудитория. Просто се уверете, че казвате истината – не това , което те искат да чуят. С Юпитер, който също квадратира Нептун в Риби (13 януари, 16 юни и 21 септември), честността може да бъде рядка и ценна.

Знаем, Везни,че „приятен за хората“ е труден навик , от който да се откажете , а така и тенденцията да се опознаете. Но факт е, че колкото по-малко се притеснявате за хората, които ви харесват, толкова по-големи са шансовете ви да намерите тези, които ще ви обичат – точно каквито сте!

И междувременно можете да се насладите на опознаването на собствената си същност. През годината дуото на „трудната любов“ Сатурн и Плутон в Козирога продължава да ви помага да не се обиждате лесно и да откриете силата на да бъдете самостоятелна авторитетна фигура. Трите затъмнения в Козирог (слънчево на 5 януари и 25 декември, лунно на 16 юли) осигуряват много необходимото за вас емоционално освобождаване и ви помагат да поставите основите на по-солидна система от подкрепа.

От края на септември до началото на ноември, планетите, които се движат през знака ви, ще пресекат Сатурн и Плутон. Социалните практики могат да задушат самоизразяването ви, но те също така могат да ви осигурят безопасно място, в което да се обработите сложните емоции. Просто знайте кога да се отпуснете и да вярвате на хората, Везни … със Северния възел в Рак през цялата година, има по-голяма опасност от уязвимост.

Щастливи числа: 123123

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии