Годишен хороскоп

♒︎Водолей

2019 -

Първо трябва да научите правилата, преди да можете да ги нарушите, Водолеи. Но тази година, със Сатурн и Плутон в Козирог, Вие ще имате достатъчно правила за спазване. В края на краищата, трябва да поддържате репутацията си на „бунтовници“ на зодиака!

Все пак най-добре пазената Ви тайна е, че всъщност искате добре подредена ред. Предпочитате да създадете система, която да работи за Вас, отколкото да се съобразявате с някого другиго. Не забравяйте, че трябва много повече дисциплина, за да бъдете различни.

През последните седем години Уран в Овен създава много противоречия – както лични, така и политически. И не сте се срамували да говорите директно, дори това да е отчуждило някои хора от Вас. Емоциите са се покачили и преминали доста бързо, но дългосрочните последствия за Вашите връзки са останали, за да бъдат отбелязани.

След като Уран се мести в Телец на 6 март, пукнатините започват да се показват. И когато Венера във Вашия знак квадратира Марс в Телец (21 март), най-накрая може да стигнете до точката си на пречупване. Членовете на семейството никога не се съгласяват напълно с Вас, но ако те не Ви разберат, Водолеи, то все някой ще го направи!

С Уран в четвъртия Ви дом, следващите седем години могат радикално да Ви накарат да преоткриете какво означават за Вас думите „дом“, „семейство“ и „принадлежност“. С новолунието в Дева на 30 август, Великата земна тройка (която включва Уран) Ви помага да положите корените на нов вид съюз. Луната, Слънцето, Меркурий, Венера и Марс в Дева ще излекуват стара травма чрез взаимно подкрепящи отношения, които опростяват живота Ви. И Сатурн, и Плутон в Козирог Ви дават сила да живеете с куража на Вашите убеждения.

 Знаете ли коя е най-добрата новина тук, Водолеи? Когато Юпитер прекарва по-голямата част от годината в Стрелец (вашият единадесети дом на общността), няма да Ви се налага да го правите сами! Двата съюза на Венера-Юпитер (22 януари и 24 ноември) дават възможност да се свържете с други визионери като Вас. И съюзите на Юпитер и Нептун (13 януари, 16 юни и 21 септември) Ви предизвикват да преодолеете различията си и да намерите обща основа – просто се уверете, че не губите ценностите, които пазите така грижливо.

Щастливи числа: 6,5,3

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии