Годишен хороскоп

♒︎Водолей

2018 -

ашата странна, приказлива личност ви прави популярен гост на партита и събития, Водолеи, но сте склонни да предприемате лекомислено потенциални лични връзки. Една от задачите ви за 2018 г. е да бъдете малко по-дълбоко емоционални, защото това, което намерите във вашето вътрешно светилище, може да бъде изненадващо и задоволяващо по начини, които не сте си и представяли.

Въпреки това, започвайки годината с блестящото Слънце в знака Ви, което идва в средата на януари, вие сте много непредсказуеми за себе си. Вие сте естествен шумозаглушител и човек работещ в група и събирате информация за контакти наляво и надясно. Технологията е вашия интерес сега и през следващия месец вие ще обичате да разглеждате най-новите джаджи и машинарии.

Агресивният Марс минава през знака ви от средата на Май и може да не успеете да предотвратите внезапните промени. Вашият знак е установен, така че вие не се адаптирате добре към плановите вариации и в следващите месеци бихте могли да бъдете объркани в направлението ви поради прекалено многото изненади.

В края на юли се създава проблемен квадрант между Марс и Уран (вашата планета на силата), когато личните взаимоотношения могат да достигнат точката на кипене. Не обичате правилата и ограниченията, но разбъркването на системата може да има сериозни последици.

Любов

Венера влиза в знака ви в средата на Януари, Водолеи, така че богинята на любовта е на ваша страна, за да започнете годината. Има много вълнение и новости в любовния ви живот точно сега, но те може директно да противоречат на вашето силно желание (и понякога нужда) за свобода. Ако вече сте във връзка с някого, това може да причини напрегнати моменти, докато се борите да поддържате баланса между времето, което прекарвате сами и прекарването на време с партньора си.

Необвързаните Водолеи ще имат много опции, но вашите запознанства са без чувства. Въпреки това, ако разберете истината, вие сте склонни да се отдръпнете от забежките за една нощ, за да можете да изградите солидно приятелство, преди да скочите в интимността, но партньорите, които споделят вашите платонични цели, може да са малко далеч. Водолей, Близнаци и Везни са най-добрите ви залози, ако търсите други непринудени забежки.

Ефектът на пълната Луна върху независимия ви знак в края на Юли е още по-силен, защото е и пълно затъмнение на Луната, така че изненадващият фактор е извън класациите. Нищо романтично не се предвижда точно сега, което ви харесва, но приключване на нещата е свързан с тази лунна фаза и ще трябва да завържете здраво свободните краища, преди да продължите. За щастие вие можете да погледнете любовта от емоционално разстояние и сте още по-добри в прилагането на здрав разум и логика за романтично драматичните събития. Това може да е разочароващо за текущия партньор или обект на интерес, но способността ви да погледнете нещата от логическа гледна точка е голяма част от това, което ви изгражда вас. Те могат или да го преодолеят, или да използват вратата.

Последният трио на годината Венера-Марс се появява в началото на ноември, и тъй като Марс е все още във вашия знак и Венера е във въздушния Везни, вие получавате добър баланс в съществуващата ви връзка. Можете да бъдете директни, без да сте твърде груби и сте отворени към нови и различни начини за правене на нещата (особено в спалнята).

Ако все още търсите „единственият“, ще постигнете най-добри резултати, като отидете на места, където настроението е весело, като увеселителни паркове или забавни събрания. Няма натиск върху вас да бъдете някой, когото не сте, или да правите нещо, което не искате да правите. Тръгнете с потока от хора и се чувствайте свободни да импровизирате. Няма грешен отговор.

Работа

Когато необузданият Уран се обръща директно в началото на януари, е време за действие! Може да се почувствате, че вашият вътрешен бунтовник е бил заспал през последните няколко месеца, Водолеи, но в момента сте готови. Имате ли значение, ако разрошите няколко пера по пътя си, за да станете до най-успешният човек, който може да бъдете? Не, няма. Всъщност може да се насладите тайно, че вашите колеги, клиенти и шеф (или бъдещи работодатели) се лутат, размишлявайки какво се е случило, след като сте излезнали от стаята. Вие просто го направихте и възнамерявате да позволите на света да знае, че сте дошли да играете. Това е идеалният момент да изпробвате сегашните си познания или да разширите вече широкия си набор от умения.

Оптимистичната Луна в Стрелец в края на май носи късмет от своя страна, което прави това време ,идеалното за завършване на проекта, над който работите. Всяко възлагане или задача, изпълнена сега, със сигурност ще получи одобрение от ръководството и вашите колеги ще завидят за славате и наградите, които идват по пътя ви.

Ако все още търсите перфектната позиция, направете още няколко онлайн търсения и разпитайте приятели или бивши сътрудници. Възможно е скоро да се открият нови възможности, тъй като текущите стигат до естествено, но окончателно заключение.

Вашата управляваща планета Уран става ретроградна за пет месеца, започвайки през август, което може да доведе до интуитивни пробиви. Ако отделите време да погледнете назад към грешките от миналото и наистина да помислите за това, което се е объркало, вие сте печелите. Не се страхувайте да си признаете грешките и да направите промени, преди да продължите да се движите напред. Не се разграничавайте от миналите грешки. Признайте участието си, ясно изразявайте това, което сте научили, и оставете всички в стаята да знаят, че сте готови да продължите. Караниците, свързани с кариерата, са дребни и необичайни, но се случват. Ако срещнете бивш колега, служител или шеф, който не може да преодолее как сте се отнасяли към него, няма какво толкова да направите, за да промените мнението му. Не губете енергията си за негативни коментари.

Щастливи числа: 653

  • Любов
  • Здраве
  • Работа
  • Късмет

Последни статии всички статии