Любовна съвместимост

Открийте дали Вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или сте рецепта за бедствие. Но не се страхувайте - дори противоположностите могат да се привличат!

В астрологията няма несъвместими зодиакални знаци, което означава, че дадени два знака са малко или много съвместими. Двама души с много съвместими зодии ще се разбират много лесно, защото енергията между тях е много лесно течаща. Хората с по-малко съвместими знаци трябва да са по-търпеливи и тактични, за да постигнат по-щастлива и хармонична връзка. Знаците, които споделят един зодиакален елемент, са по-съвместими, защото се разбират по-лесно. В допълнение Въздушните знаци са много съвместими с Огнените, а Земните са много съвместими с Водните. Най-силно е привличането между противоположните знаци и техният потенциал е винаги голям. Синастрията е раздел от астрологията, в който две натални карти се сравняват една с друга, за да се определи качеството на любовната връзка между партньорите. Сравняването на знаците също помага да се придобие по-добро разбиране за партньора, което ще доведе и до по-добра връзка.Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =

Зодиак

Научете всичко за зодиака, елементите, качествата и планетите, които съставят астрологията!

Нумерология

Пътя на живота е най-важното число в нумерологията и се получава от датата на раждане. Разкрива основните неща, които да научите по време на този живот!

Любовна съвместимост

Открийте дали вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или рецепта за бедствие.

Китайски зодиак

Китайският животински зодиак е повтарящ се цикъл от 12 години, като всяка година се представя от едно животно и неговите характеристики.