Любовна съвместимост

Открийте дали Вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или сте рецепта за бедствие. Но не се страхувайте - дори противоположностите могат да се привличат!

В астрологията няма несъвместими зодиакални знаци, което означава, че дадени два знака са малко или много съвместими. Двама души с много съвместими зодии ще се разбират много лесно, защото енергията между тях е много лесно течаща. Хората с по-малко съвместими знаци трябва да са по-търпеливи и тактични, за да постигнат по-щастлива и хармонична връзка. Знаците, които споделят един зодиакален елемент, са по-съвместими, защото се разбират по-лесно. В допълнение Въздушните знаци са много съвместими с Огнените, а Земните са много съвместими с Водните. Най-силно е привличането между противоположните знаци и техният потенциал е винаги голям. Синастрията е раздел от астрологията, в който две натални карти се сравняват една с друга, за да се определи качеството на любовната връзка между партньорите. Сравняването на знаците също помага да се придобие по-добро разбиране за партньора, което ще доведе и до по-добра връзка.Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =