Лунен календар - 11-ти лунен ден

Символите на 11-ия лунен ден са Огненият меч и Короната. Тайният символ на деня е Лабиринтът, в който трябва да победите своя Минотавър.

Фаза II на луната от първата четвърт до пълната луна - млада луна.

Един от най-добрите дни от месеца. Повишава жизнеността, сексуалния потенциал. Той се счита за най-активния и мощен от целия лунен цикъл, тъй като е свързан с енергията на Кундалини (божеството, олицетворяващо сексуалната енергия), активирането и трансформацията й. В човека събужда огромна сила, която трябва да насочи към съзидание. Тези, които са добре подготвени, могат да направят някои процедури за почистване.

Денят е предназначен не само за пречистване на душата, но и на физическо ниво, включително да не се пие вода по време на хранене. Трямва да се обърне ввнимание на всички въпроси. Препоръчително е да не вземате в ръцете си режещи инструменти, дори да разчупвате хляба с ръцете си. Изтърваните в този ден ножове и вилици предупреждават за опасност.

Ако имате съмнения в собствените си възможности, енергията на деня може да ви завладее и да ви премята от страна на страна, тогава денят ще стане напълно непредсказуем.

Денят е добър за молитва. Убиването на живо същество в този ден е противопоказано. Трябва да се внимава при работа с насекоми. Човек, починал в този ден, ще живее дълго в паметта на близките си, на своя народ или дори на цялото човечество.

Всички дела, започнати в този ден, трябва да бъдат доведени до успешен край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот. Но не е препоръчително и да се претоварвате.

Сънищата носят полезна информация, пророчески са и почти всички се сбъдват. Хората, родени на този ден, са много силни и непредсказуеми, носят тайната на Кундалини и могат да страдат от епилепсия, ако използват енергията си неправилно. Енергийният център е гръбначния стълб (стволът на Дървото на наследството).

Къмъните на деняя - огнен опал, карнеол, хематит.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии