Лунен календар - 12-ти лунен ден

Символи на 12-ия лунен ден - чаша, сърце.

Фаза II на луната от първата четвърт до пълната луна - млада луна.

Ден на милост и състрадание, включване на космическата енергия на любовта. Много спокоен и мъдър ден. Енергията трябва да гради добросъседски отношения. Препоръчително е да възстановите връзките си с близките, да давате подаръци, да давате милостиня, особено ако от вас се иска да го направите. Този, който няма да е милостив в този ден, може да загуби милост. Не бива да се ядосвате и мразите. Не се съжалявайте, не се оплаквайте и плачете - защото в това състояние можете да се останете дълго време.

Това е един от дните, в който молитвите се сбъдват. Период на визуални астрални образи, фокусирани върху вода, на пречистващи мисли. Почувствайте мястото си в света, връзката с Вселената. Ако това се получи, можете вътрешно да попитате за нещо. Светът със сигурност ще отговори!

Това е един от най-добрите дни на лунния месец за брак, който ще се основава на най-искрената любов. Сънищата могат да бъдат болезнени, тежки, страшни, но не се страхувайте. Това е провокацията на този лунен ден. На сутринта всичко ще сеизчезне без следа.

На този ден се раждат хора, способни на по-висша любов и алтруизъм. Често има лечители, медици.

Добре е в този ден да хапвате ядки, да пиете сокове, с изключение на ябълковия. Енергийният център е сърцето. Сърдечните натоварвания, негативните емоции са противопоказани.

Камък на деня - лазурит, седеф, жълт корал, розова перла.

Днес е 3-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние сряда 8 май 2024
  • Следващото пълнолуние сряда 24 април 2024

Последни статии всички статии