Лунен календар - 13-ти лунен ден

Символи на 13-ия Лунен Ден - Колело, Стан.

Фаза II на Луната от първата четвърт до пълната луна, млада луна. Днес е добре да се учим от околните. Символът "колело" носи тайната на машината за вечно движение, повторение, постоянно търсене.

На този ден много ситуации от миналото ви могат да се повторят, да се появят стари проблеми. Ако стари връзки се върнат, това означава, че не сте направили нещо да ги прекратите. Опитайте да се освободите от бремето на миналото и ще получите нова сила за бъдещите неща. Магически ден. Числото 13 съответства на знака Водолей (1 + 3 = 4 Уран, владетелят на този знак и между другото, 13-то зодиакално съзвездие Офиук - съзвездието на магьосниците).

Ден на енергийното пречистване, натрупването на информация, създаване на контакти, проучвания, търсене на съвет, коригиране на миналото. Денят ни показва нашата карма, но и нашето несъвършенство. Анализирайте събитията.

Днес е добре да се учите от хората, с които преминават дните ви. Просто бъдете предпазливи при получаване на информация. Може да съберете много ненужни данни. Не забравяйте: безполезната информация спъва ума и прави избора труден, дори когато е очевиден.

Родените в този ден могат да бъдат недоволни от себе си. Но също така се раждат и хора, които могат да влизат в контакт с други светове.

В този ден лекарствата и козметиката се абсорбират добре, благоприятен момент за подмладяване.

Енергиен център - стомахът, панкреаса.

Камък на деня - благороден опал.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии