Лунен календар - 14-ти лунен ден

Символът на 14-ия лунен ден е Божията тръба, зовът на Архангел.

Фаза II на Луната от първата четвърт до пълната луна, млада луна. Това е най-мощният ден от месеца! Ден на силни, решителни действия. Днес е възможно да направите първата стъпка в сериозни начинания. Не се разпръсквайте върху дребните неща. Посветете деня си на най-важното.

Полезно да се работи със свещени текстове. Може да получите тайно знание, в лицето може да се отвори трето око (ако усилията са насочени към това). На този ден е интересно да се следи кой иска да се свърже с вас. Това дава информация за това кои сили се интересуват от вас.

Това е ден на борба с тъмното начало в себе си. Не бива да се занимавате с никаква магическа дейност. Опасно е да претоварвате зрението си, да използвате силни аромати, да се гледате в огледалото. Полезна е физическата работа.

В този ден тъга, меланхолия, скръб и копнеж често се натрупват. Има много самоубийства, има и хора с мания за преследване. На този ден трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които идват при вас. Трябва внимателно да се вслушвате в съветите на околните. Дори съвети на непознати в този ден могат да ви бъдат полезни.

Човек, роден на този ден, е вътрешно чист и готов за подвизи. В този ден е по-добре е да се яде малко сладко, да се пие по-малко.

Енергийният център са червата. Ако не следвате препоръките на деня, може да има проблеми със стомашно-чревния тракт.

Камъкът на деня е хиацинт.

Днес е 10-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии