Лунен календар - 15-ти лунен ден

Символ на 15-тия лунен ден е змеят.

Фаза II на Луната от първата четвърт до пълната луна.

Неблагоприятен ден, бъдете внимателни, почивайте си.

Ден на Хеката. Критичен ден преди пълнолуние, когато се активира вътрешното начало на всеки човек, което го тласка към земни изкушения. На този ден трябва да се защитите, да практикувате каквато и да е форма на аскетизъм, да победите плътта си, за да се съхраните (иначе астралът ви ще бъде унищожен).

Ден на изкушение, измама, илюзии и грехове. Сатанински ден. Ден, в който духът на плътта прави човека податлив на всякакви земни изкушения. Може да ви донесе краткосрочно блаженство, което ще замени горчивото разочарование, характерно за любовта и секса.

В този ден можете да станете свидетели на много спорове. Защитете справедливостта.

Много е важно в кой ден е пълната луна - на 15-ти или 16-ти лунен ден. Ако пълната луна е 15-ия ден, то следващите две седмици ще бъдат неспокойни за вас. Но ако е 16-ия ден - ще има мир, спокойствие, духовно издигане, удовлетворение, баланс.

Хората, родени в този ден, могат да получат духовно наследство - „мостът“ от нашия свят към света по-долу. Те ще са бойците със зли духове. Но ако изберат да се спускат само надолу, те могат да бъдат обсебени от другия свят.

Време на пророчески сънища и откровения. Препоръчително е да следите всичките си подсъзнателни желания и да не им се отдавате. Лошата поличба на деня е кавга, добрата - куче, което дори може да ви залае. Полезна в този ден е пикантната и топла храна.

Енергийният център са панкреасът и диафрагмата.

Камък на деня - ахат, опушен кварц, черен кварц.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии