Лунен календар - 16-ти лунен ден

Символите на 16-тия ден на Луната са гълъбът, пеперудата, стълбата към небето, като най-високата точка на лунния път.

III тримесечие (намаляваща луна).

Ден на умереността. Ден на баланса между Духа, Душата и Тялото. Ако човек изгуби духовната си чистота, чистотата на Гълъба и се спусне в бездната на нисшите наклонности, тогава ще намери само духовна скръб, празнота в себе си.

Това е много чист ден - ден на справедливост, духовно очистване, разработване на програми за бъдещи планове, ден на хармония между астралните и физическите тела.

На този ден се препоръчват всякакви физически упражнения, които насърчават хармонията, което води до необратими процеси - физически и психически. Необходимо е да запазите спокойствие. Злоба, агресивност и завист, проявяващи се в този ден, водят до падение.

Опитайте се да поддържате хармония във всичко. Каквото и да правите, не стигайте до крайности. Ден на хармонизация на третата чакра (жълт цвят, черен дроб) и хармонизация между физическите и астралните тела. На този ден е добре да встъпваме в брак, основан на равенство и хармония между партньорите.

Не е желателно да се съгласявате с нищо, да бързате и да се ядосвате. Това е време на посвещение. Кротостта ще доведе до мъдрост.

Сексуалните връзки са нежелани.

Хората, родени в този ден, минават по трудния път на изкачване и могат да заслужат най-високото духовно посвещение.

Енергиен център: далак - съхранение на етеричната енергия.

Камъните на деня са турмалин, смарагд, перла.

Днес е 14-ти лунен ден

В момента Луната е в Пълнолуние

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии