Лунен календар - 2-ри лунен ден

Символите на втория Ден на Луната са Рогът на изобилието и Ненаситната уста.

I фаза на луната от новолуние до първата четвърт - младата луна.

Гневът е абсолютно противопоказан, но щедростта, трябва да бъде напълно развита и култивирана у вас. Дайте на някой (а може би и на себе си) подарък, дайте пари на заем, раздайте ненужните ви неща - всичко ще се изплати, всичко ще ви се върне изцяло. Добър ден за започване на нови социални събития. Денят е идеален за началото на физическата реализация на плановете ви . Започнете да вършите това, което сте планирали вчера. Особено внимание този ден трябва да обърнете на тялото си . И по-специално – на храненето. Тялото ви набира сили за целия месец - слушайте го. Можете да изберете диета за целия лунен месец въз основа на предпочитанията ви за храна на лунния ден.

Денят е добър за искане на милост от съдбата, добър и за преструктуриране на приоритетите ви.

Вторият лунен ден е неблагоприятен за кражба - всички крадци ще бъдат хванати.

Сънищата в този лунен ден често са обезсърчаващи, но не се сбъдват. Ако в съня не можеш да преодолееш никаква пречка, тогава в действителност лесно успееш да се справиш с нея.

Това е ден на „чистият лист”: т.е. всичко, което пишем, ще остане за дълго време.

Препоръчително е да се започне диета. Постенето (физическо и духовно) е нежелателно. Енергиен център - уста, зъби. Ако зъбите ни болят на този ден, това е знак за нашите грешки и проблеми. Хората, родени на този ден, се стремят да скрият всичко в себе си. За тях девизът е уместен: "Който както работи, така и яде".

Камъни на деня - жадеит, халцедон-ахат.

Днес е 3-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние сряда 8 май 2024
  • Следващото пълнолуние сряда 24 април 2024

Последни статии всички статии