Лунен календар - 20-ти лунен ден

Символът на 20-тия Ден на Луната е царският орел, който държи в лапите си света, олицетворяващ духовния и религиозен, нравственото отричане. Ден на победата над себе си. Фаза III на луната от пълната луна до четвъртата четвърт - намаляващата луна.

Това е денят на освобождаване от всякакво бреме, преодоляване на съмнения, познаване на космическия закон, духовно израстване. Ден на освобождаване от всякакви дългове или тежки условия. Лесно е, след като отхвърлите всякакви съмнения, да вземете най-накрая едно важно решение и да постигненем победа, по този начин да се издигнем на по-високо ниво. Не се колебайте, преодолявайте препятствията.

Това е ден на духовна трансформация, познаване на законите на Висшия свят. Време на небесни знаци и разбиране на духовни ценности: прозрения, откриване на религия, победа над пространството и времето. Препоръчително е да се занимавате със семейството си, да се молите, да четете свещените текстове. Можете да се покоете.

На най-ниското ниво символ на деня е лешоядът, затова е необходимо да се преодолее арогантността, егоизмът отвращението. Човекът на двадесетия ден идва в нашия свят, за да достигне върховете на знанието и да постигне духовен подвиг. Това е самотен човек, мистик, свързан с родното си гнездо.

Сънищата като правило ще се сбъдват днес. В този лунен ден можете да „поръчате“ сън по желание. Например, да отидете където сте мечтали. Можете да се опитате да помечтаете за някого - на този ден има шанс да влезете в съня на някой друг.

Днес трябва да се грижите за зрението си, също така е препоръчително да се въздържате от животинска храна. Най-доброто време за гладуване и строги икономии.

Енергийният център са лопатките, от където крилата растат „за полет“, перитонеума. Ако не вземете под внимание енергиите на деня, може да имате проблеми с гърба.

Камъните на деня са червен яспис, пирит.

Днес е 20-ти лунен ден

В момента Луната е в Последна четвърт

  • Следващото новолуние неделя 10 март 2024
  • Следващото пълнолуние понеделник 25 март 2024

Последни статии всички статии