Лунен календар - 21-ви лунен ден

Символите на 21-ия Лунен ден - кон, стадо от коне или летяща колесница - олицетворяват рицарството, честта и отговорността.

III фаза на луната от пълнолуние до IV тримесечие. Угасваща Луна.

Това е денят на реформите, денят на смелостта, денят на братството. Ден за здраве и изцеление. Енергията на този ден събужда активността в човека, дава кураж, увереност, решителност. На този ден трябва да се стремите да бъдете честни, дори и в малките неща. Ден на доброволна жертва, отричане от собствеността. Ден на празника на всичко ново, постоянство в постигането на целта. Денят на констатациите, резултатите от обучението, изпитите и тестовете за професионализъм.

На този ден се препоръчва смяна на работата, пътуване, творчество, спортни състезания. Днес човек може да положи клетва за вярност, да се стреми да бъде честен, да бъде абсолютно чист. Всички групови уроци са полезни - това е ден на приятелството. Ден на астралните воини, рицарството. Може да вземете решение да промените нещо в живота си или фундаментално да решите натрупаните проблеми. Търсенето на изчезнали хора, неща, животни ще бъде увенчано с успех, а за крадците и престъпниците този ден е много нещастен, ще бъдат бързо намерени и наказани.

Родените на този ден изглеждат чисти и честни рицари, силни по дух.

Ден на самолечение, физически дейности на открито или плуване в ледена вода ще са много полезни. За да подобрите здравето си е добре да сте безмилостни към себе си в този ден.

Енергийният център са черният дроб и кръвната система. Полезни са процедурите за пречистване на кръвта, почистване на черния дроб.

Камъни на деня - пирит, циркон, авантюрин, обсидиан.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии