Лунен календар - 28-ми лунен ден

Символите на 28-ия лунен ден са "Двуцветният лотос", "Водна лилия".

Четвърта фаза на Луната от последната четвърт до новата луна, намаляващата луна.

Ден на слънцето. Един от най-благоприятните дни на лунния месец. Неговата енергия е много хармонична, това е един много чист и светъл ден. В никакъв случай тази хармония не трябва да бъде нарушавана от грубите действия. Забранено е да се режат дървета, да се събират цветя, да се копае земята, да се убиват насекоми.

Желателно е в този ден да бъдете в добро настроение, да контролирате емоциите си, да имате добри мисли и намерения. Това е период на разбиране на висшите истини, придобиване на духовно съзнание, ден на съзерцание на всички чакри и работа с тях.

Благоприятен ден за започване на важни бизнес дела. Добър момент да си купите къща и да започнете ремонти. Въздържайте се от всякаква загуба на енергия, не претоварвайте себе си психически и физически, почивайте си , не се ядосвайте. През този период е по-добре да не се яде месо.

Този ден сънищата са пророчески. В тях можете да видите бъдещето си и да научите за миналите си въплъщения. Направете си избодите и знайте, че сънят само предупреждава, и ще се сбъдне или не, зависи само от вас.

Това е денят на знанието за вечността, безсмъртието, просветлението, пробуждането на таланта и вдъхновението, разбирането на висшите истини. Проектиран да работи с вашето астрално тяло, мечти, емоции и чакри.

На този ден е препоръчително да следите мислите, емоциите, действията си.

Енергиен център са очите.

Хората, родени на този ден, могат да бъдат цинични, да осъждат другите, но на високо ниво - това са хора с висок морал, освободители.

Камъни на деня - бял белит, млечен опал, аквамарин.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии