Лунен календар - 29-ти лунен ден

Символите на 29-ия лунен ден са Хидра, Спрут.

Фаза IV на Луната - от последната четвърт до новолунието. Угасваща Луна.

Изключително неблагоприятен ден - денят на Хеката. Луната не се вижда на небето, наближава новолуние. Хората отслабват, енергията се изчерпва. Сатанински ден, най-опасният и ужасен от всички сатанински дни на лунния месец. Трябва да мислите за надеждна защита. Обърнете внимание, че в дома ви не трябва да има нито един тъмен ъгъл, навсякъде трябва да е светло. Освен с електричество, осветявайте дома си и със свещи от църковните.

29-ият ден е фундаментално нещастен във всичко и за всичко. Това е времето на черните безлуниеви нощи на Хеката, когато астралната мъгла се сгъстява, а вещиците и магьосниците вършат тъмните си дела. Не може да се вярва на обещания, слухове или прогнози – всичко е пълна измама. Строго е забранено да се занимавате с предсказания. Ден на падение и бедствие. Не се препоръчва да правите нищо.

Трябва да почистите тялото си. Ако това е последният ден от лунния месец, тогава може да благодарите на този месец за уроците и откритията, които ви е донесъл и с ясно сърце се подгответе да влезете в новия месец.

Това е денят на сблъсъка с Йерархията на мрака, деня на разплащане за греховете, борбата с всичко, което ни пречи да се развиваме, борбата със злите духове и мръсотията най-вече в самите нас. Време на смирение и покаяние, въздържание и пречистване. Препоръчително е да предпазите къщата си от негативната енергия, да използваш тамян, да поддържаш горящ огъня в камината, да печеш хляб, да вършиш домакинска работа.

Това е и изцелителният ден, когато можете да изгоните демоните, да се очистите с молитва, студена вода, пост. Не се препоръчва да започвате планове. Сънищата ви може да ви подведат.

Предпочитайте зърнените и млечни храни. Месото е нежелателно. Енергийният център е дебелото черво и ректума, хълбоците.

Камъните на деня са черни перли, седеф, обсидиан, кахолонг.

Днес е 16-ти лунен ден

В момента Луната е в Пълнолуние

  • Следващото новолуние четвъртък 6 юни 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии