Лунен календар - 30-ти лунен ден

Четвъртата фаза на Луната от последната четвърт до новата луна е намаляващата луна. Благодарете на този месец за уроците и откритията, които той е добавил към вас и с чисто сърце се подгответе да влезете в новия месец. Този лунен ден не е всеки месец, а ако го има , той е много кратък.

На този ден е препоръчително да завършите цялата работа, започната през месеца и да си направите равносметка. Особено важно е да направите това преди слънчевото затъмнение.

Един ден се отличава с еднакво количество добро и зло, което получаваме. На този ден човек трябва да се откаже от суетата, от всички ненужни вещи и да се подготви за прехода към нов цикъл на развитие. Добре е да показвате милост и състрадание, да давате на хората радост. Прощавайте прегрешенията на близките си, покайте се за греховете си. . Ден на най-висшата любов и жертва, покаяние и прошка. Ден на духовно посвещение, преход към ново ниво на развитие. Много положително ще ви се отрази да съзерцаваме красотата на природата около вас, почистването на дома ви и внасянето в нея на добри талисмани, например подкова.

Сънищата не само се сбъдват, но и носят голяма радост. Родените в този ден са красиви, добри, мъдри, моногамни. Те са преминали целия набор от превъплъщения и могат да се издигнат на по-високо ниво. В най-лошия случай човек може да си остане "грозно пате".

Препоръчително е в този ден в храната ви на няма месо.

Енергийният център е епифизата.

Камък на деня - бял корал, кристал, турмалин.

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии