Лунен календар - 8-ми лунен ден

Символи на 8-ми Лунен ден - Феникс, ковчеже, пеперуда, молец.

Фаза II на Луната от първата четвърт до пълната луна. Млада Луна.

Обмислете живота си, помнете миналото. Нека всички проблеми, които имахте в миналото: провали, нещастия, съмнения, нежелани действия и тъмни мисли, да изгорят като огнен пламък. Началото на втората фаза е и денят на промяната. Нашата дълбока промяна. За да успеете ви трябва малко. Необходимо е да се откажете от постиженията си, забравете за заслугите си за известно време. Те са твърде лесни за да бъдат недценявани. Енергията на този ден е насочена към вас.

Може би ще бъдете привлечени към огъня - да отправите поглед къъм слънцето или свещта или просто да поседите около огъня. Денят може да бъде успешен за тези, които са склонни към приключения, както и за хора, които могат да се жертват. За мнозина може да бъде влошено възприятието.

Осмият лунен ден е активен, може да има обаче и непредвидени събития. Лошо за тези, които обиат застоя. Насънищата в повечето случаи може да се вярва - те говорят за смисъла на живота. В съня си ще откриете намеци за истинската си цел в живота, за това какво трябва да направите. Може дори да сте в състояние да разберете за каква задача сте родени, какъв е смисълът на живота ви.

Това е денят на решителни действия, опрощение и покаяние, очистване с огън, пламък на свещ. Ден за преобразуване на енергията, обединила най-добрите процеси: от биохимични до алхимични.

Денят е посветен на вярата, свързана с обновяване, подмладяване, придобиване на съвест и спасение. На този ден е добре да се покаете за собствените си грехове и да простите греховете на другите.

Ден благоприятен за пътувания. Не се препоръчва да се води заседнал начин на живот, тогава денят може да стане критичен. Препоръчва се почистване на стомашно-чревния тракт, почистване на тялото и дома. Би било хубаво да посетим храм. По-добре е да се яде само лека храна. Можете и да гладувате.

Енергийният център са стомаха, червата, периферната нервна система. Хората, родени в този ден, са склонни към постоянно обновяване, движение нагоре по спиралата.

Камъкът на деня е морион, хризолит.

Днес е 10-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние четвъртък 6 юни 2024
  • Следващото пълнолуние четвъртък 23 май 2024

Последни статии всички статии