Лунен календар - 9-ти лунен ден

Символи на 9-ия ден на Луната: Прилепът и Млечният път.

Фаза II на Луната от първата четвърт до пълната луна, млада луна. Неуспешен, опасен ден, денят на Хеката. Първият ден след квадрата на луната и слънцето. Енергията на квадратурата влияе негативно на човека. Хората са склонни към страх, безпокойство, тъмни мисли. Необходимо е съзнателно прочистване на мислите и контролиране на желанията. Неблагоприятните събития, измамата, гордостта, неадекватността могат да унищожат всички начинания в този ден. По-добре е да не започванте нов бизнес, съществува риск от грешка при оценката на способностите на хората, които ще работят с вас.

Не показвайте чувствата си. Бъдете скромни, вършете всекидневнета си работа. Този ден е ви дебнат опасности от съблазняване, отравяне, нанасяне на щети, оскверняване на традициите.

За хората, родени в този ден, основното изкушение е да объркат понятията си за добро и зло, светлина и тъмнина. Но ако съзнателно се откажат от илюзиите си и издържат на всички изпитания, ще получат силна подкрепа от Висшите сили.

Болестите, които ви налегнат този ден, се тълкуват като много сериозни, тъй като те ви предупреждават, че сте избрали погрешния път на своето духовно развитие. Препоръчва се активна защита срещу негативизъм, пост и йога. Не бива да се гледате в огледалото. Лоши знаци на деня са разлято мляко, счупено огледало.

Не трябва да вярвате в сънищата. По-добре е да се въздържате от гъби в храната, енергията на деня влияе негативно на човек, възможно е отравяне.

Енергийният център са гърдите. Потискащото чувство в гърдите ви е знак, че много проблеми са се натрупали, трябва да се обърнете към духовна храна и да простите на онези, които са ви обидили. Камъните на деня са черни перли, александрит, опушен кварц, серпентина.

Днес е 4-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние сряда 8 май 2024
  • Следващото пълнолуние сряда 24 април 2024

Последни статии всички статии