2019-та ще бъде силна година. Ето всичко, което трябва да знаете!

преди 5 години 336 Хороскоп

2019-та ще започне ескплозивно – с ретрограден Уран (планетата на бунта) в Овен. Това ще доведе до няколко основни промени в живота на всички, особено в емоционалните и здравословни области. За щастие, Уран няма да се мота дълго и ще транзитира в Телец през Март.

Новата луна в началото на януари ще доведе до частично слънчево затъмнение в Козирог, което ще е идеалното време да започнете или да разраснете бизнеса си. Това е времето да следвате творческите си страсти, защото те ще доведат до по-големи и по-вълнуващи възможности.

Пълната луна през януари ще доведе до пълно лунно затъмнение в Лъв. Това ще доведе до неочаквани събития, които могат да предизвикат тревожност. Ще усещате времето по-забързано и хаотично. За щастие, в края на януари ще има период на спокойствие, тъй като всички планети ще са директни. Това ще свърши в началото на март, когато Меркурий ще стане ретрограден, като ще доведе до хаос при Рибите.

Меркурий ще бъде ретрограден три пъти през годината

Говорейки за Меркурий, неспокойната планета отново ще се отдаде на три ретроградни цикъла тази година във водните знаци: Риби, Рак и Скорпион (март, юли, октомври). Това ще създаде доста голям хаос в емоционалния Ви живот. През тези периоди може да станете много чувствителни към енергията на околните. Но пък Вашето въображение и творчески умения ще се увеличат през тези периоди. Повярвайте в себе си и се пазете.

Добро време да разгледате света

През 2019 година може да почувствате нуждата да пътувате. Това е благодарение на Юпитер, планетата на развитието и късмета, която ще прекара 2019 в Стрелец, който е пътешественикът на Зодиака. Тази комбинация ще разшири нашите хоризонти и ще ни покаже нови начини за да видим света. Ако през 2019-та имате възможност да пътувате го направете, няма да съжалявате.

Хубава година за любов

Ако търсите любов през 2019-та, бъдете спокойни, не се очертават никакви драми. Прекрасната Венера ще навлезе в Скорпион през началото на годината и ще остане там през цялата 2019-та година. Скорпионът е прагматичен, а Венера ще Ви накара да гледате на всички сантиментални проблеми с критично око. Ще можете да намерите решения на Вашите романтични проблеми с лекота. Мъдрата Венера ще Ви даде знанието и прозорливоста, за да избегнете излишните игри, драми и заплетени ситуации.

Отношението е всичко

През лятото Новата луна (през месец юли), навлизайки в Рак, ще бъде пълно слънчево затъмнение. Това затъмнение ще доведе до здравословен дъх на оптимизъм. Положителните влияния на Уран и звездата в съзвездието „Джемини“ (Близнаци) правят това отлично затъмнение, за да се наслаждавате на любимите си хора и да създавате спомени. С упорита работа и позитивно отношение можете да превърнете мечтите си в реалност.

Творческо развитие

2019-та година е годината, в която да подхранвате творческите си таланти. Юпитер ще се пребори с Нептун три пъти тази година: първо през януари, после отново през юни и последно през септември. Юпитер квадрат с Нептун е основен планетарен аспект, който не се е случвал от 2006 година насам, и няма да се повтори до 2025 година. През тези периоди ще почувствате много творческа енергия. Трябва обаче да положите усилия да развиете дарбите си, за да достигнете пълния си потенциал. Това ще изисква трудолюбие и дисциплина; не търсете преки пътища.

Нова енергия, нови възможности

Към края на годината планетите ще Ви донесат щастливите прекъсвания, от които се нуждаете. Това е идеалният момент да опитате нови неща и да поемате рискове. Рисковете, които ще предприемете, ще се изплатят с успехи, които носят нови и вълнуващи преживявания. Ще имате свободата да преминете границите и да изследвате нови територии.

Като цяло, 2019-та ще вдъхне нова енергия в живота Ви. Тази година ще Ви донесе вълнуващо пътуване на свобода, освобождаване и време, за да се грижите за емоционалното и духовно благополучие. Прегърнете креативната вибрация на годината и ще откриете изобилие от нови възможности.

Вижте пълния си хороскоп за 2019-та!

 

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2024