5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

преди 1 година 14169 Хороскоп

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Съществуват много гадания, които могат да подскажат как ще се казва мъжът Ви и макар да не не са напълно сигурни, то все пак можете да опитате. Нека Ви разкажем за някои от тези начини да разберете името на бъдещия Ви мъж.

Гледане на ръка

Този начин на гадание е доста труден и е по-добре да се доверите на човек, занимаващ се с хиромантия. Въпреки това можете да помолите и някоя Ваша приятелка да направи необходимото. Тя трябва да хване ръката Ви в областта преди рамото и да започне да я извърта в двете страни. Дланите ѝ трябва да са на разстояние не по-малко от 10 см. След няколко минути на ръката Ви ще се образуват сгъвки. Вгледайте се добре в тях и можете да разпознаете първата буква от името на бъдещия Ви възлюбен.

Гледане на обелка от ябълка

За това гадание ще Ви трябват само ябълка и нож. Обелете ябълката така, че обелката да образува спирала. Внимавайте да не я разкъсате при беленето. След като вече сте обелили ябълката хвърлете обелката през лявото си рамо. В зависимост от това каква форма образува обелката на земята можете да разберете първата буква от името на мъжа, с когото ще се съберете.

Гледане на восък

Пригответе чинийка с вода. Запалете свещ и изчакайте малко да се разтопи, след което я наклонете над чинийката. Восъкът ще започне да капе в чинийката с вода и ще застине в определена форма. Формата може да съдържа една или няколко букви от името на Вашия бъдещ съпруг. Същото гадание можете да използвате и за други неща, като фигурата, която образува восъкът ще бъде отговор на Вашите въпроси.

Гледане на игла или златен пръстен

За това гадание ще Ви трябват игла или златен пръстен и копринен конец с дължина 15 см. Напишете няколко мъжки имена на листчета хартия и ги оставете в произволен ред. Прокарайте конеца през иглата или златния пръстен. Вече прокарания конец хванете с палеца и показалеца и го дръжте над всяко едно от листчетата с мъжките имена. Ако иглата или пръстенът започне да се клати в кръг над някое от имената, то ще разберете за кого ще се омъжите.

Гледане на Бъдни вечер

На Бъдни вечер, точно в полунощ срещу Коледа, излезте навън. Попитайте първия срещнат човек, когото срещнете, как се казва. Вярва се, че името на непознатия ще е същото като на Вашата бъдеща половинка. Ако пък първият срещнат човек е жена, не очаквайте да се омъжите през следващата година.

Съществуват много различни начини да разберете как ще се казва съпругът Ви. Следвайте всички инструкции внимателно, дори и най-малките детайли. Важно е да не забравяте, че гаданията не гарантират, че ще Ви дадат правилен отговор. Ако вече имате връзка, а гаданието е показало друго име, това не означава да зарежете всичко и да започнете да търсите друг. Все пак не името е най-важното за любов и щастлив съвместен живот!

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2023