Ето кои са 6-те зодии с най-много късмет през 2020 година

преди 2 години 317 Зодии Хороскоп

Остава малко повече от месец до Нова година, а заедно с нея трепетно очакваме чудо, вълшебство и, разбира се, таим надежда, че през 2020 година ще успеем да привлечем късмета на наша страна. 

2020 година няма да е лесна. Тя е високосна и нещата се случват по-трудно и по-бавно, заради изобилието от ретроградни планети. Също така 2020 година е и изключително противоречива, заради “некомфортния” съюз на две коренно различни планети – Сатурн и Юпитер. Сатурн е студена и доста “зла” планета, която ограничава, докато Юпитер е планета на щастието и разширява възможностите. 

Звездите обаче имат своите любимци за тази година и са готови да надарят 6 от зодиите с много късмет. Именно на тези 6 зодии ще им върви най-много в годината на Металния плъх. 

КОЗИРОГ

Любимците на съдбата за 2020 година са “страдалците” на 2019-та, Козирозите. 

2020 година носи много късмет на Козирозите
(снимка: Pixabay)

Изгубихте много неща и сега е най-подходящият момент да вземете своята награда (кажете благодаря на Юпитер, който е в 1-вия Дом през цялата година). 

В сферите, където са необходими късмет и поддръжка, Вие задължително ще ги имате. Късметът ще е при Вас постоянно. Необвързаните жени ще встъпят в дългоочакван брак. Мъжете също могат да разширят семейството си. 

Доброто здраве, оптимизмът и хубавото настроение ще са с Вас през цялата година. А най-важното е че ще се харесвате самите Вие! Възможно е да поискате коренно да промените външния си вид. 

Чака Ви ръст и просперитет в сферите, където сте активни и енергични. 

РИБИ

През 2020 година Рибите ще бъдат много популярни сред хората. Очаква се разширяване на приятелския кръг. Годината ще бъде весела и плодородна. Няма да имате нужда да включвате агресивната си страна, за да постигнете целите си. 

Рибите ще постигнат всичките си цели през тази година
(снимка: Pixabay)

Плувайте по течението, следвайте интуициите си и желанията Ви ще станат реалност лесно и непринудено. 

Възможна е печалба от лотарията или от онлайн конкурси. Рибите, които са живели отделно от партньорите си, най-накрая ще се съберат с любимия/любимата си. Всички Ваши най-смели и дръзки мечти, свързани с работа, също ще се сбъдват лесно. Успешно ще се впишете в нов колектив или нова среда и бързо ще станете авторитет. 

ОВЕН

Всичко, към което Овните са се стремили, ще започне да става реалност. Време е да заемете лидерски позиции на работа. Представителите на тази зодия ще сключат важни договори. Вие и Вашите проекти ще бъдете на показ. Ще сте под светлините на прожекторите, пред Вашите “фенове” и доброжелатели. 

2020 година е идеалният момент да се издигнете и да се прославите. Много от Овните ще успеят да излязат на сцена или да влязат в политиката. 

Овните ще са в центъра на вниманието през 2020 година
(снимка: Pixabay)

Също така е възможно да смените местожителството си с това, за което отдавна сте мечтали. Добър период за сключване на брак. Юпитер ще Ви награди с прекрасни съпрузи и съпруги.

РАК

Романтични и самотни Раци, 2020 е Вашата година! Вие ще бъдете като магнит и е възможно да се наложи да избирате между двама достойни кандидати за Вашата голяма любов. Послушайте сърцето си, а не разума. 

В съществуващи връзки пък е възможно отново да се запали онази искра, която Ви е събрала, и да разпали наново страстите. Гответе се за меден месец цяла година! 

Страстна и романтична година за Раците
(снимка: Pixabay)

По-силни връзки, по-малко кавги, деца – това са някои от нещата, които да очаквате от новата 2020 година. Всички ще са благосклонни към Вас. Винаги можете да разчитате на помощ от близките Ви. Също така се гответе за разширяване на влиянието Ви, както и за почивка в чужбина, за която толкова силно копнеете от години. 

ДЕВА

Девите ще оправят отношенията си с децата. През новата година Вашите деца ще Ви дадат много поводи за гордост и обич. Девите, които все още нямат деца, имат шанс да увеличат семейството си, тъй като 2020 година е фертилна за тази зодия. 

Девите ще се радват на деца през 2020 година
(снимка: Pixabay)

Идеите Ви ще се развиват изключително добре през новата година. Много представители на зодия Дева успешно ще развият изкуството и хобитата и ще могат да печелят доста добри пари от това. Ако обмисляте дали да напуснете офиса и да се занимавате с нещо важно, то дерзайте смело! 

Също така са възможни печалби от състезания и игри. В повечето случаи ще бъдете много пред всички и ще се къпете в слава. 

СТРЕЛЕЦ

2020 година отваря безгранични възможности за самосъвършенстване. Стрелците ще работят много над себе си и, със сигурност, ще останат много доволни! Тази година е Вашата година на щастието, късмета и подаръци на съдбата. Година на голяма промяна.

Тази година ще Ви донесе и много парични печалби и скъпи придобивки. 

Стрелците ще се радват на много пари и странични доходи
(снимка: Pixabay)

Съдбата е избрала Вас за материални блага – очакват Ви по-високоплатена работа и много странични приходи. Внимавайте само да не профукате всичко. Започнете да спестявате пари и да ги инвестирате в нещо смислено и те сами ще почнат да се увеличават. Не забравяйте и да помагате на хората в нужда; не се стискайте за подаръци на близките Ви хора. Помнете, Вселената обича щедрите! 

––––––

За всички останали зодии, които не са споменати по-горе – не се отчайвайте и не унивайте! Планетата на късмета през цялата 2020 година ще бъде в Козирог. Това е знакът на трудолюбието и упоритостта. Затова не мързелувайте, а работете здраво и вървете смело към целите си. Звездите задължително ще наградят усилият Ви! 

Също така помнете, че по Източния календар 2020 година е годината на Плъха, която дава старт на 12-годишен цикъл. Не се страхувайте да започнете нещо ново и подредете живота си така, както бихте искали да изглежда в близките 12 години!

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2022