Къде трябва да пътуват зодиите

преди 2 години 1445 Зодии

Овен

Овните мислят, че тяхната ваканция трябва да бъде активно приключение. Те обичат да откриват нови места и повече харесват не толкова популярни дестинации, където могат да се приобщят към местните и да завържат нови познанства. Идеалните дестинации за представителите на зодия Овен са Германия, Япония и Индонезия.

 

 

Телец

Такива хедонисти като Телците имат нужда от ваканция, където да могат да си починат, да поспят, да се носят по водата и да се насладят на местни специалитети. Но най-важното нещо, от което имат нужда, е да встъпят в личен контакт с планетата Земя. Хората от зодия Телец са истински гастрономи, които обичат храната, пазарите и традиционни занаятчийски дюкянчета. Телецът иска да вкуси и докосне всичко, а единственият допустим начин на предвижване за тях е пеш. Те трябва да посетят Флорида, Гренландия и Кипър.

 

Близнаци

Близнаците обичат движението. Тях не ги интересува толкова самата дестинация, колкото нещата, които искат да видят по време на пътуването си. Най-голямото удоволствие за тях е да се изгубят, като по този начин се срещат с местните хора и общуват на различни езици. Любопитните Близнаци са отворени към нови знания и откриване на нови места и биха обиколили целия свят. Добро начало за тях са държави като Венецуела, Белгия или Армения.

 

Рак

Ако Рак има нужда да пътува, то това обикновено е в търсене на чувството да си е у дома. Те искат да преоткрият нови хоризонти и да променят перспективата си, а това е най-добре постижимо при пътуване надалеч. Раците с удоволствие ще живеят, дишат и ядат с местните, ще научават техните традиции, обичаи и семейни ценности, само за да опознаят най-добре страната. Идеалните дестинации да започнат търсенето си за принадлежност са Южна Африка, Нова Зеландия и Холандия.

 

Лъв

Лъвовете са привързани към топли, уютни места, големи градове и гледки към кралски дворци и резиденции. Те обичат луксозни дестинации, които предлагат топло време, а движещата ги сила ги кара да искат да видят, колкото се може повече по време на пътуването. Подходящи дестинации за Лъвовете са Хаваи, Италия и Куба.

 

Дева

Представителите на зодия Дева научават много неща по време на пътуванията си (точни исторически факти и традиции), но истината е, че те се впечатляват от различията в дивото, като например планини и храмове. Девите се интересуват от духовните нужди на различните общества, както от тяхното ежедневие и еволюция през вековете. Места, които трябва да посетят, са Бразилия, Египет и Гърция.

 

Везни

Везните гледат на ваканциите си като на уникални възможности да съберат нови знания и да се срещнат с интересни хора. Те обичат познавателни пътувания, антикварни магазини, срещи с местните жители и, по възможност, искат снимка от всяка една популярна забележителност, която са посетили. Хората от зодия Везни трябва да посетят Аржентина, Австрия и Тибет.

 

Скорпион

Скорпионите са странни пътешественици. Те могат да се привържат дотолкова към някоя дестинация, че да решат да напуснат дома и да се заселят в нея. Те имат нужда да са близо до вода и затова се чувстват добре близо до реки и морета. Предпочитат да прекарат почивката си с любимите си хора. Норвегия, Мароко и Зимбабве са страхотен избор за Скорпион.

 

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец толкова обичат да пътуват, че за тях няма никакво значение къде точно отиват. Още с влизането в летището сърцето им започва да бие бързо и те се чувстват като у дома. Дори още да не са стигнали дестинацията си, те веднага започват да си правят планове за ново пътуване и използват всеки момент да вдишат атмосферата на мястото, което посещават. Боливия, Испания и Тайланд са задължителни дестинации за Стрелците.

 

Козирог

Козирогът иска да посети популярни дестинации, за да разбере за какво е целият този шум около тях. След като са направили всичко от А до Я, след като са разгледали забележителностите и са се насладили на нощния живот, те могат да разберат, че няма по-хубаво място от дома. Пътуването не е истинско пътуване, ако не те научи на нищо. Затова те искат да разтършуват всичко. Идеалната дестинация за хората от знака на Козирог са места като Индия, Мексико или Сърбия.

 

Водолей

Водолеите очакват техните пътешествия да са уникални. Те никога не биха се върнали от почивка без хубава книга, местен пътеводител или ново приложение, които да ги карат да се чувстват, сякаш не са си тръгвали. Представителите на знака на Водолей обичат промяната, спонтанността и свободата да тръгнат някъде на момента. Подходящи дестинации за тях са Швеция, Етиопия и Канзас.

 

Риби

Често се заблуждаваме, че щом Рибите са тихи и спокойни, те явно нямат предпочитания за пътувания. Истината е, че те са знак на всички загубени неща и често имат чувството, че личността им се крие в някой от океаните. Те се нуждаят от пътуване до брега на морето, от коктейли и щури вечери навън, но също така и от далечно пътуване, в търсене на тяхната лична идентичност. Представителите на зодия Риби трябва да прекосят океана, да посетят Антарктика, Сахара и Португалия.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2021