Какви подаръци обича всяка зодия – ето какво да купите за Коледа

преди 4 години 7570 Зодии

Остава по-малко от месец до Коледа, а с това идва и постоянният проблем – какво да купим на близките си. Астрологията обаче има отговори за нас, които могат значително да ни улеснят в избора и пазаруването…

ОВЕН

Овенът е най-младата зодия. Той обича весели подаръци, а най-добре да има и елемент на изненада. Овните обичат ярки предмети, които привличат вниманието на всички. За Коледа му вземете подарък, който никой друг няма. 


ТЕЛЕЦ

Телецът е малко по-възрастен от Овен, а с това и по-опитен и мъдър. Той постоянно търси правилните отговори. Подходящият коледен подарък за него трябва да има замисъл. Най-добре го попитайте какво иска, тъй като изненадата може да го разочарова. 

БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци са самоуверени и жизнерадостни. Затова и подаръците, които харесват, са оптимистични – т.е. такива, каквито предполагат да се случи нещо хубаво. Близнаците ще се зарадват на всякакви подаръци, тъй като може да намери приложение на всичко и да си самовнуши, че това е нещото, което му е липсвало. 


РАК

Хората от зодия Рак обичат романтиката и самотността. Купете на близкия си човек Рак красив, изтънчен подарък. Той харесва всякакви продукти за тяло, козметика, гримове и други подобни. Други подходящи подаръци, са такива, които биха предизвикали носталгия у него – например снимки. 

ЛЪВ

Лъвът е изключително самовлюбена личност и неговите Коледни подаръци трябва да изтъкват хубавите му качества. Лъвът ще оцени ако подаръкът е избиран лично за него. В никакъв случай не подарявайте на мъжа Лъв инструменти, а на Лъвицата – кухненски прибори. Те ще интерпретират това като посягане върху независимостта им и като намек, че трябва да работят. 

ДЕВА

Благодарение на сдържаността и скромността им, Девите обичат да получават подаръци, свързани с изкуство, култура и лично развитие. Хубав подарък за представителите на тази зодия е книга. Те изобщо не биха оценили ярки, “крещящи” подаръци, които не се вписват в ценностната им система. 

ВЕЗНИ

Везните са елегантни, свободолюбиви и ще се зарадват най-много на необикновени подаръци, които носят смисъл. Коледният подарък за хората от зодия Везни трябва да е красив и оригинален, като не забравяйте да обърнете внимание на опаковането, тъй като и това е от значение за тях. 


СКОРПИОН

Скорпионът е един от най-непредсказуемите знаци в зодиака. Кой ли не се е сблъсквах с постоянната му смяна на емоции и любовните пориви… Всичко това подсказва, че Скорпионът иска да получи неочакван, уникален подарък, който да му върши работа или да е символ на някакви чувства. 

СТРЕЛЕЦ 

Хората от зодия Стрелец се стремят да заемат достойно място в обществото и да оставят своя принос за света. Стрелецът предпочита скъпи, оригинални и ярки подаръци. 

КОЗИРОГ

Козирогът е изключително амбициозен и се старае да бъде умерен и сдържан във всичко. Предпочита делови подаръци, които ще му влязат в употреба. Също така можете да подарите бижута със следните камъни: рубин, гранат, лунен камък или лазурит. Най-добрият вариант е да съгласувате предварително подаръка си с Козирога, за да сте сигурни, че ще му хареса. 


ВОДОЛЕЙ

Водолеите обичат новите преживявания; те често сменят обстановката и обкръжението си. Хората от тази зодия лесно се впечатляват, но също толкова лесно могат и да изгубят интерес. Идеалният подарък за Водолея е практичен и доста скъп. Освен това, подаръкът трябва да е и красиво опакован. 

РИБИ

Рибите могат да запазят спокойствие в застрашаващи живота ситуации и в същото време могат да изпаднат в паника за някакви глупости. Хората от тази зодия се впечатляват лесно, но и знаят добре цената и знае всичко за всички. Предпочитани подаръци за тях са нещо, което сами са си харесали и поискали. По-добре не рискувайте да го изненадвайте с нещо неочаквано. 

А Вие коя зодия сте и какви подаръци бихте искали да получите за Коледа? 🙂 Пишете в коментари. 

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2024