Всеки знак от зодиака крие изненади. Ето някои от тях

преди 1 година 22293 Астрология

Накратко основното за  зодиите- или как бързо и точно да разпознаете какво ви  очаква в едно ново запознанство?

Овен

Това са най-упоритите хора в света. Дори, ако вече си им доказал, че си прав и те уж са ти повярвали, вътре в себе си ще са уверени, че те са правите, а ти си идиот. Невъзможно е да се спори с тях, по-добре е дори да не опитваш, така ще да спасиш нервните си клетки.

Не обичат конкуренцията, ако някой в обкръжението на Овен е в по-добър в нещо от него, той ще направи и невъзможното, за да му натрие носа и да покаже, че той е най-добрият.

Телец

Абсолютно сигурни са, че те са специални, че знаят всичко по-добре от всеки друг и просто трябва да ви обяснят защо грешите и в какво. За разлика от Овните те знаят как да признаят, че са сгрешили. И са способни дори да ви благодарят  за това, че  сте отворили очите им за истината.

Моногамни и много доверчиви, затова често се заблуждават в качествата на околните и още по-често остават разочаровани от тях.

Близнаци

Да ги накараш да млъкнат е невъзможно. Да бърборят почти до припадък- това е тайното им оръжие. Затова те се разбират много добре с Водолеите – заключете ги в една стая за една нощ и  до сутринта ще са най-добри приятели и ще планират превземането на света дори.

Въпреки приказливостта си обаче, те са разумни и изключително логични – в техния свят всичко е подредено, а всяка външна намеса е силно ограничена. Знаят какво е най-добро за тях. Но и  не отказват никога  приятелски съвети.

Рак

Не  си и помисляйте  да обидите представителите на тази зодия. Сериозно. Те ще кажат, че са ви простили, но всъщност ще си спомнят  и след 50 години за това,  и при всяка възможност ще ви напомнят:  „Не забравяй, че ми счупи линията, когато бяхме във втори клас“.

Гнусливи до невъзможност, дори бебето на масата може да ги вбеси.  Те обичат съвършената (клинична) чистота и се опитват да привлекат  всички около себе си  в тази своя  религия. Извинения от рода на  „това е творчески хаос“ не ги устройва,  ще направят така, че всичко да блести от чистота и дори няма да поискат разрешение.

Лъв

Ако сте попаднали под крилото на Лъва, считайте, че ви е провървяло. Ще бъдете хвалени, навсякъде ще ви води със себе си,  ще ви преподава маниери – аристократите са си такива. Но не ви се препоръчва да се карате с представител на тази зодия. Има остър език. След пет минути караница с него, ще стоите с червени бузи, питайки се: „Защо, по дяволите, се осмелява да говори с мен така?“. И при това Лъвът няма да излъже в нищо, той ще каже всичко за вас ясно и точно. С гадна усмивка разбира се. И след  спора  с него ще бъдеш депресиран и виновно ще се питаш:  „Какво направих с живота си!“.  

Представителите на зодия Лъв са ужасни егоцентрици, харесват комплиментите, искат да се в центъра на вниманието на околните и обожават подаръците.

Дева

Жените от тази зодия са спокойни и разумни домакини. Съвършените жени. Но мъжете –  направо може да ги отпишете. Те са  най-досадните и нелогични същества на планетата. Сексът, храненето, спортът при тях са по график и закъснението  с минута дори се наказва с дълга лекция за смисъла на живота. Те не обясняват причините за своето поведение и нямат намерение.  Кой сте вие, та  ​​да говорите с тях за това!

Те обожават, когато с тях се държат  със снизхождение, обичат да страдат пред околните – „Колко съм беден и нещастен, трябва да ме съжалите  незабавно“.

Везни

За представителите на тази зодия нищо човешко не е чуждо.  Харесват хубавата музика,  наясно са с изкуството,   могат да говорят за вечното с чаша вино в ръка и сексът под звездите е нещо обичайно за тях. А в жилището им цари постоянна бъркотия,  с която дори фирма за почистване не се наема да се справи.

Успяват да излязат от всяка ситуация, дори когато са хванати с  друга жена от съпругата си: „Скъпа, аз правя само секс с нея, а теб те обичам !“

Скорпион

Скорпионът не може да живее без любов и ярки емоции, така че веднага щом се раздели с един партньор, веднага открива друг.  В същото време те обожават сами себе си, знаят как да печелят пари и помнят как са похарчили всеки лев от заплатата си.

Прикрити до невъзможност, те ще започнат да разказват за себе си  едва три години след сватбата, не по-рано. Те не обичат да говорят напразно, те са по-често мълчаливи, отколкото  да привличат вниманието към себе си.

Стрелец

Представителите на тази зодия държат да дават своето авторитетно мнение  по всеки повод, независимо дали сте го поискали или не. Те казват истината с такава огромна жестокост, че на околните им се иска да им хвърлят един бой, а пък  в същото време Стрелецът искрено не разбира защо са му обидени  и  защо не го канят на приятелски събирания.

Представителите на зодията са абсолютно безотговорни, постоянните тиради  за това, че за действията трябва да се отговаря, минават край ушите им и до  края на живота им тази проста истина  остава чужда за тях.

Козирог

Не дай Боже да поискаш съвет от Козирог. Най-малко един час ще слушаш излиянията му. Всичко е затова, че те винаги знаят как да се измъкнат от всяка ситуация (или да се преструват, че знаят), и ще в говорят задълбочено и надълго къде грешите и как трябва да продължите да живеете.

Козирогът се отдава максимално на работата си. Не умее да стои без да прави нищо или да имитира, че работи.

 Той избира партньора си не със сърцето си, а преди всичко с ума  си, затова в семейния живот той е невероятно щастлив.

Водолей

Тези хора говорят, че животът им се проваля – те може  да са без работа,   да нямат личен живот и  да не очакват много живота си, но ще ви дадат съвети, които, странно защо, работят. Те обичат да говорят за всичко с часове  –  за политиката, за конспиративните теории …… И дори с абсолютно непознати могат да намерят общи теми за разговор.

Водолеят е непостоянен в любовта. В понеделник може да се влюби (но не много), във вторник да избяга далече от любимия  си,  в сряда да поплаче за изгубената любов, а  до петък ще  си намери нов обект за обожание и няма дори да си спомни за стария. Като цяло  за Водолея е много трудно да се влюби,  той подсъзнателно усеща как ще свърши всичко това

Риби

Най-общо представителите на тази  зодия са мечтатели. В своите фантазии Рибите са завладели света, предотвратили са глобалното затопляне и  са елиминирали глада на планетата, но в реалния живот нищо не им е интересно,  всичко е скучно и като цяло недостойно за тяхното кралско внимание. Те са ужасни  лъжци, но да ги хванете в лъжа е почти невъзможно.

Те нямат угризение  на съвестта, така че няма да се покаят и изповядат за стореното. А ти им вярваш, гледайки в техните големи и честни очи.

Не бива да ги обиждате, ще страдат дълго време, мъчително и с удоволствие.

Ако всичко в живота им върви добре, у Рибите започват да се появяват маниакални мисли за предстоящи кошмари, защото според тях не може да има съвършенство в света.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2020