Какво ви носи 2019- Годината на Земната Свиня!

преди 7 месеца 3001 Астрология Китайски

Спopeд изтoчния xopocĸoп  нacтъпвaщaтa нa 5 фeвpyapи 2019 е Гoдинa нa Зeмнaтa Cвиня (пoзнaтa oщe ĸaтo Гoдинa нa Глигaнa и Гoдинa нa Πpaceтo).

Aĸo cтe poдeни в eднa oт тeзи гoдини – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, виe cтe c тoзи ĸитaйcĸи зoдиaĸaлeн знaĸ.

Какво  ще ви донесе тази година. Какво трябва да вземем предвид, за да я прекараме щастливо и ползотворно?!

Първо трябва да се отбележи, че Свинята е много чувствително същество и същевременно материално ориентирано. В този знак на китайския хороскоп  искреността и благоразумието са съчетани по странен, но много хармоничен начин. Посланието, което носи този знак,  може да звучи така: съсредоточете се върху собствените си чувства и стойте здраво стъпили на земята.

Новата 2019 ще бъде периодът на нашия разцвет, смелост, проявление на всички ваши най-добри качества, вашите уникални способности. Но депресиите, на които свинята е много податлива, могат да забавят процеса на личностно израстване, така че е необходимо да следите емоционалното си състояние и да вземате мерки, за да го коригирате във времето.

Най-разумното нещо, което може да ви се случи в годината на Свинята, е да срещнете „вашия“ човек (ще имате възможности, със сигурност свинята ще се погрижи за това) и няма да го загубите.

Вътрешната честност, способността да оценявате обикновените ежедневни удоволствия като тиха семейна вечеря и да гледате филми заедно под топло одеяло е това, което Свинята много обича и уважава, и това, към което ви призовава.

Бъдете щастливи през новата 2019.  Може би Земната Свиня ще  бъде Вашият талисман!

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2019