Кои са най-добрите (и най-лошите) бащи в зодиака?

преди 10 месеца 235 Астрология

Макар да е вярно, че няма двама еднакви родители, ключът към това дали вашият партньор ще бъде таткото на вашите мечти може да бъде написан в звездите.

Като се има предвид, че цялата добра родителска грижа зависи най-вече от няколко основни характеристики – търпение, надеждност и лоялност, да се посочат няколко – не е възможно да се каже дали даден знак ще бъде добър родител, но е безопасно да се каже кой сред тях естествено са склонни да бъдат наистина удивителни с децата.

Това не е всичко, но предвид особеностите, с които всеки знак е склонен да бъде известен, е лесно да се определят най-добрите и лошите родители.

Най-добрите

Рак
С мекия си характер, склонност към семейството, сигурността и дома, както и странната им способност да съчувстват, мъжът Рак може да стане невероятен татко. Разбира се, те биха могли да се вкиснат, когато бъдат изтласкани отвъд лимита си (кой не би?), Но като цяло бащите Рак и са най-невероятната комбинация от изключително лоялни, напълно отдадени и понякога желаещи да бъдат дисциплиниращият „лош родител“, ако възникне такава необходимост.

Везни

Може да е изненада за някои, но мъжът Везни наистина може да бъде невероятен родител. Везните са толкова склонни да създават красота и хармония в живота си, че изграждат някои от най-силните взаимоотношения с децата си. Те също така са склонни да отглеждат децата си с железен юмрук … в копринена ръкавица.

Дева

Мъжът Дева може да стане невероятен баща, защото обикновено е много загрижен за благосъстоянието на онези, които обича. И когато става въпрос за собствените им деца, изпадат в абсолютни крайности. Те са типа на баща, който отива на всяка родителска среща, никога не пропуска футболен мач и постоянно мисли за начини да направи живота по-забавен, интересен и ангажиран за детето.

 

Най-лошите

Водолей

Разбира се, че това не е вярно за всеки Водолей, но отглеждането на деца не е най-естественото за представителите на зодията.

Не може да се каже, че бащите Водолей са умишлено неангажирани родители, но те често са толкова фокусирани върху проекти или социални ангажименти извън домашния си живот, че понякога, анганжиращата родителска работа може да им идва в повече.

Риби

На пръв поглед изглежда, че мъжът Риби ще бъде страхотен татко. Но в действителност те толкова често заети със собствените си нужди, че им е трудно да бъдат достатъчно безкористни, за да отглеждат деца.

Рибите могат да бъдат страхотни родители, ако се чувстват напълно доволни от това къде са в живота. Но ако не са доволни, вътрешното им недоволство ще им пречи да бъдат отддадени в семейството.

Козирог

Известното твърдоглавие на Козирога го прави един от природно най-слабите родители.

Сърцето им е на правилното място – те наистина искат да бъдат страхотни бащи, обичат идеята за това – но се опитват толкова силно да изглеждат като забавен, безгрижен родител, че в крайна сметка се сблъскат със своята твърдост и несигурност. Като цяло, родителството може да е труден път за тях.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2019