Най-добрите и най-лошите зодии за любовна връзка

преди 3 години 48 Астрология

Навигирането в сцената на срещите  може да бъде доста трудно. Трудно е да се разбере кой търси дългосрочен ангажимент и кой е в играта просто заради флирта. За щастие, астрологията може да ни помогне да разберем по-добре намеренията на нашия възлюбен.

Да, лесно е – просто попитайте: „Коя е зодията ти“, за да разберете дали сте срещнали човека, който ще Ви накара да се обвържете, или това просто някой, който ще ви разтърси света Ви и  след това ще избяга.

В зависимост от това къде се намирате в любовния си живот, не всеки сценарий може да сработи … но поне ще знаете какво да очаквате за в бъдеще.

Ето какво трябва да знаете за представителите на зодиите, независимо дали търсите временна заигравка или потенциално партньорство.

 

НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗОДИИ ЗА ФЛИРТ: 

ОВЕН
Както мъжкият, така и женският Овен са по природа импулсивни, така че те не се страхуват да се хвърлят на непознати. Те обичат да поемат шансове и са агресивни по природа, което означава, че могат да Ви убедят да опитате нови неща. Бъдете предпазливи – те се отегчават лесно и постоянно се нуждаят от нови предизвикателства. Опитайте се да не се привързвате прекалено.

БЛИЗНАЦИ
Естествено социални и остроумни, момчетата и момичетата на Близнаци са експерти в подържането на весело и леко настроение Не е чудно, че хората от този знак са идеална компания за губене на време. Те обичат да прекарват свободното си време както в музеите и в най-хубавите открити пространства, така и в най-яките клубове. Техният спокоен характер ще направи неизбежната раздяла доста суха и няма да има драма.

ВЕЗНИ
Прекрасните Везни обичат любовта, но тези мъже и жени също могат да бъдат доста нестабилни, тъй като представителите на тази зодия имат тенденция да се местят от една връзка в друга. Ако успеете да привлечете вниманието им, то те ще Ви примамят с обич и тон на разбиране и подкрепа. Просто се пазете, те имат блуждаещо око и най-вероятно ще го последват в крайна сметка.

ЛЪВ
Лъвовете са разпалени любовници и винаги са готови за нещо забавно и вълнуващо. И, разбира се, са много бляскави. Не трябва да пропускате възможността да се заиграете с мъж или жена Лъв, защото те обичат да примамват и да възбуждат обекта на желанията си. Въпреки това те са драматични, така че раздялата може да бъде доста неприятна, без значение колко време е продължила връзката.

СТРЕЛЕЦ
Приятелски авантюристи с голяма индивидуалност, Стрелците определено обичат човека, с когото са. Те поемат рискове и обичат да разширяват границите си, така че определено ще бъдете тласкани и подкрепяни да напуснете зоната си на комфорт по време на връзката Ви с тях. Мъжете и жените от зодия Стрелец са изключително свободолюбиви. Повечето от тях се придържат към мотото „Каквото стане, стане“, така че не очаквайте от тях да са особено наранени, когато се разделите.

ВОДОЛЕЙ
Необичайни, но очарователни същества, Водолеите не обичат да ги поставят в рамки, което ги прави идеални за краткотрайни връзки. Въпреки че могат да крият доста дълбоки емоции, мъжете и жените Водолей всъщност не искат да изразяват или изпитват силни чувства, което означава, че не трябва да се притеснявате за наранени чувства.

 

НАЙ-ДОБРИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА ВРЪЗКА ОТ ЗОДИАКА:

ТЕЛЕЦ

Телците не само желаят стабилност и сигурност – те обожават любовта. Не е чудно, че те са едни от най-добрите партньори в зодиака. Мъжете и жените Телец ще направят всичко за Вас – от глезене в кухнята до ласки и внимание в леглото. Не забравяйте, че те са създания на комфорта и са страшно упорити, така че след като те са с Вас, те са с Вас завинаги и няма лесно да позволят да си тръгнете.

РАК
Търсите някого, който е чувствителен, възпитан и семейно ориентиран? Намерете си представител на зодия Рак. Тези мили същества искат да създадат онова, което желаят най-много: дом и семейство. Жените и мъжете Рак ще работят усилено, за да изградят стабилна връзка с Вас и ще Ви осигурят силна емоционална подкрепа, нежност и разбиране.

ДЕВА
Девите са ангажирани същества. Тяхната силна практичност, голямата грижа и високите им стандарти ги правят експерти на тема кого не искат и по-важното – кого искат. Веднъж влюбени, те ще Ви желаят цял живот. Въпреки че са естествено предпазливи, Вие ще бъдете приятно изненадани от романтичното им (макар и практично) сърце.

СКОРПИОН
Да, мъжките и женски Скорпиони са силно сексуални, но също така са придирчиви, когато стане въпрос за това с кого да споделят своите дълбоки чувства. Те трябва да се чувстват сигурни и уважавани, като в замяна ще споделят с Вас всичко, включително и тяхната мрачна страна, поради което допускат само сериозни хора в живота и в сърцата си. Заобичат ли, обичат силно.  Скорпионите искат да намерят истинската си любов.

КОЗИРОГ
Козирозите са посветени на кариерата и личните си успехи, така че, ако намерят време за Вас, бъдете сигури, че значите много за тях.

Представителите на зодия Козирог имат високи стандарти и са предпазливи по природа. Но веднъж заобичат ли, дават цялото си сърце. Те са зрели, светски ориентирани и искат да създадат стабилен живот за бъдещия си партньор и семейство. Бъдете сигурни, че бъдещето Ви ще е светло, щом Козирог Ви вижда до себе си.

РИБИ
Дълбоко чувствителни и любезни, Рибите лесно се привързват емоционално, а когато пропадат, те се разпадат много бързо и здраво. Рибите търсят някого, с когото да мечтаят и да творят. Поради чувствителната си природа те не приемат краткотрайните връзки и флиртове. Хората от тази зодия държат на сериозните отношения, които да продължат в дълготраен план. Нещата могат да се движат бързо с Риби, но можете да сте сигурни, че ще си заслужава, ако останете с тях.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2022