Несъвместимите двойки на зодиака

преди 1 година 5071 Зодии

Има хора, които с години живеят в пълно разбирателство, а други са като котка и куче. В голяма част от случаите това е свързано с възпитанието на човека, както и с обкръжаващата го среда. Астролозите обаче смятат, че звездите също могат да окажат влияние върху човешките взаимоотношения. Много представители на зодиака просто са несъвместими помежду си. Съществуват 6 двойки зодии, чиято връзка, най-вероятно, е обречена.

 

Лъв и Скорпион

Лъвът и Скорпионът са изключително силни личности. Точно затова е възможно да възникне съперничество между тях във връзката. Това няма да доведе до нищо добро, освен ако някой не реши все пак да отстъпи. Тук идва проблемът, защото едва ли някой от тях ще се откаже от позицията си на победител. Тези две зодии не признават грешките си и затова е напълно възможен разпад на връзката.

 

Овен и Дева

Овенът и Девата са пълни противоположности. Всички знаем, че в природата противоположностите се привличат. Е, не и тези двамата. Тези двама партньори трудно се нагаждат един към друг и често влизат в спорове. Само много силна любов би могла да спаси връзката им.

 

Козирог и Близнаци

Козирозите обичат старите неща, с които вече са свикнали, докато Близнаците обожават всичко ново и различно. Тези зодии имат коренно различни характери. Единият е спокоен, благоразумен и устойчив, а другият – емоционален, лекомислен и лесно податлив.

 

Рак и Водолей

За Рака и Водолея е почти невъзможно да съжителстват заедно, тъй като имат прекалено различни ценности. Раците обичат семейните традиции. За тях са важни домашният уют, вкусната храна и приятен разговор в семеен кръг. Водолеите не могат да се застоят на едно място. Те постоянно търсят начин да обикалят и да сменят обстановката. Представителите на тази зодия винаги се стремят към новото, непознатото. На раците, обаче, хич не им харесва това, че Водолеят се опитва да промени навиците им.

Везни и Риби

Везните и Рибите много трудно ще намерят общ език. Тези зодии като че ли са от различни планети. Докато Везните се водят от логиката и здравия смисъл, то Рибите обичат да се доверяват на чувствата си и вътрешния си глас.

Portrait of upset couple lying back to back in bed

 

Телец и Стрелец

Тези двамата са, може би, най-големите инати на зодиака. Толкова инати, че по всякакъв начин се опитват взаимно да се стъпчат. Телецът и Стрелецът дълго време изясняват отношенията си, тъй като нито един от двамата не иска да отстъпи. Връзката им има много проблеми.

 

Разбира се, всяко правило си има и изключения. Затова не бързайте да „слагате кръст“ на даден човек, когато разберете, че зодията му не е несъвместима с Вашата. Докажете на звездите, че понякога може и да грешат! Може би връзката Ви няма да е идеална, но пък много щастлива. Всичко опира до самия човек, неговия характер, неговото възпитание и т.н.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2020