Щастливите числа за всяка зодия

преди 1 година 28564 Зодии

Много от нас са си избрали числа, за които смятат, че  им носят  късмет и им помагат да успеят. Факт е, че всяко число има свой смисъл и влияние в нашия живот.

Ето какви числа се смятат за щастливи за различните знаци на зодиака

Единица

Щастливото число на  Лъва. Само тя може да му донесе късмет и щастие.  В нумерологията числото едно се смята за символ на лидерство и воля. Но Лъвът трябва да се страхува от числото две, защото то намалява шансовете на представителите на този знак да успеят.

Двойка

Тя е щастливото число  на Рака. Носи любовта и безопасността,  от които  представителите на този зодиакален знак понякога толкова много се нуждаят. Комбинация  на двойката   със седмицата дава на тази  зодия повече сила. Неуспех  на този знак може да донесе единицата.  

Тройка

Щастливо число  за двата зодиакални знака Скорпиони и Овен. В момента, в който трябва да вземат решение, трябва да заложат на номер 3. На трето число  от месеца смело може да планират важни преговори.

Четворка

Щастливо число за Дева и Близнаци. Тя им носи знания, енергия  и задълбочен поглед към нещата от живота. Влиянието на това число се удвоява, ако представителите на тези знаци работят в сферата на медиите  или търговията.

Петица

Щастливо число за Стрелеца. Тя помага на този знак в общуването. Също така  може да им донесе късмет, ако присъства в номера на колата, телефона или апартамента им. Стрелецът може да използва талисмани с пет ъгъла, например  една петолъчна звезда е съвършена  за него.

Шестица

Щастливо число на Телец и Везни. Тя носи на представители на тези зодиакални знаци късмет в любов и взаимоотношения. Числата  4 и 9 също имат добро влияние върху живота на Везни и Телец, първата помага в брака, а втората – в работата.

Седмица

 Щастливо число на Козирог. То помага на представителите на този знак да вземат правилните решения и да преодоляват пречките.

Осмица

Щастливо число за Водолея. То зарежда с енергия представители на този  знак и има помага  да намерят вдъхновение. 8  е  знак за  безкрайност. Ето защо Водолеят може да избере бижутата с този символ и той ще му  донесе късмет.

Девятка

Щастливо число за Риби. Смята се за символ на съвършенството. В комбинация с единица носи материален успех на представителите на този знак, а в комбинация с двойка подобрява интуицията.

За да изчислите личното си  щастливо  число трябва да съберете всички цифри от датата  си на раждане. Например, ако си роден на 24.02.1995. Събират се 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5. Получава се 32. Продължава събирането –  3 + 2 = 5. Числото 5 може да ви донесе късмет .

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2020