Всяка зодия си има ангел-пазител. Вижте кой е Вашият!

преди 1 година 27281 Зодии

Смята се, че ангелите са създания от светлина, които предпазват хората от тъмнината и злото.  Всеки знак на зодиака има свой ангел, който му помага да стане по-добър и да се пребори с демоните. Разберете кой ангел Ви защитава и Ви води през живота.

Овен – Ангелът на Сътворението

Ангел на Сътворението, който защитава Овен, помага да се насочат всички импулси на представителите на този зодиакален знак в положителна посока. Той  им дава невероятна физическа и емоционална сила. Ако се захванете с нещо този Ангел ще Ви подкрепи всяка инициатива и проекти, ще Ви даде енергия и ще Ви мотивира да започнете нови рискови проекти. Той осигурява и защита от безразсъдство.

Телец – Ангел на Троицата

Ангел на Троицата дава преданост и постоянство на Телеца. Подаръкът, който Ви е бил даден от раждането, е търпение и решителност. Благодарение на защитата на Вашия ангел, ще можете да се справите с всякакви капризи на съдбата и ще докарвате всичките си дела докрай. Той ще Ви промени и ще Ви даде  повече романтика.

Близнаци – Ангел на общуването

Този ангел Ви дава възможност да намерите правилните думи в подходящия момент. Той осигурява защита и разбиране, и помага да се адаптирате към всяка ситуация в живота. Благодарение на този ангел ще останете отворени и позитивно настроени. Ще Ви предпази от тъга, ще донесе стабилност на любовта и ще Ви помогне да се отървете от нерешителността.

Рак – Ангелът на изобилието

 Ангел на изобилието дава силна чувствителност и истински мирен характер. Той помага на представителите на този зодиакален знак да се учат от опита. Енергията на този ангел дава вътрешен мир, облекчава Ви от стреса на ежедневните проблеми. Ще Ви помогне да се справите с самотата и  ще Ви предпази от негативните ефекти от дългата изолация. Уповавайки се на този ангел, Вие ще се чувствате в безопасност и ще можете да се справите с всеки проблем.

Лъв – Ангел на земната сила

Вашият покровител Ви дава сила и надеждност, изтъквайки Ви сред другите знаци на зодиака. Нещо повече, той Ви дава още три подаръка: посвещение, смелост и оптимизъм. Благодарение на тези таланти можете да живеете интересен живот, пълен с изненади. Този ангел Ви дава невероятно доверие във Вашите способности и харизма. Ще дойде при Вас, когато трябва да покажете самоотвержеността си.

Дева – Ангел на изцелението

 Този ангел Ви дава възможност да поддържате външен и вътрешен ред в живота си. Трите дара, дадени Ви отгоре са мъдрост, практическа интелигентност и усърдие. Поради това Вие винаги сте спокойни, оптимистични и в състояние да поддържате твърдост, когато имате цел. Ще Ви предпази от комплекс за малоценност и ще станете гъвкави в преценките си.

Везни – Ангел на Небесната Любов

Този ангел Ви дава любов и ненадминато въображение. Дава Ви възможност да съжителствате мирно и хармонично с другите. Носи Ви изключително чувство за справедливост, предпазва Ви от безпокойство,  помага да се справите с всяка трудна ситуация.

Скорпион – Ангел на прераждането

Този ангел Ви дава силен и решителен характер и изключителна смелост. Вие сте надарени с такива качества като интелектуална зрялост, романтика, жизненост и лоялност. Носи  Ви търпение и постоянство, както и емоционална стабилност в междуличностните отношения. Той Ви помага, когато имате нужда от вяра и сигурност.

Стрелец – Ангел на щастието  

Дава Ви желание да опознавате света и различните култури. Той  Ви дава три качества: добро настроение, уважение към правилата и желание за учене. Той също така Ви помага да останете честни и искрени във всяка ситуация. Помага да се преодолее склонността към суета, дава сила и подкрепя всички Ваши проекти.

Козирог – Ангел на действието  

Този ангел умножава Вашата физическа и духовна сила. Неговото присъствие Ви помага да се концентрирате по-добре върху знанието и умствената дейност. Той също Ви осигурява силата в подходящия момент. Помага да се борите с недоверието и да задълбочите чувствата си.

Водолей – Ангел на свободата

Този ангел ви представя творчески потенциал. Благодарение на него, Водолеите стават добри партньори и искрени приятели. Той ви води, за да научите и да разширите знанията си, което ви прави един от най-умните знаци на зодиака. Помага да преодолеете кризи и да превърнете идеите в видими постижения.

Риби – Ангел на мечтите  

Ангелът на мечтите ви дава универсална любов и милост. Той ви дава остра интуиция и възможност да се приближите до Бога. Той също така дава на Риби способността на ясновидството. Дава  ви необходимата сила да издържите на всички препятствия и да преодолеете проблемите, които възникват по пътя ви. Той ще ви даде оптимизъм и сигурност.

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2020