Асцендент Дева

Хората с изгряващ знак Дева имат тенденцията да са практични, аналитични, дискриминиращи, взискателни, внимателни, придирчиви, с внимание към детайла, методични, тихи, непретенциозни, срамежливи, критични, замислени, и малко самоцентрирани.

Имате активен, изобретателен и буден ум. Придобиването на знания и използването им е важно за вас. Стремите се към съвършенство и може да е трудно да се живее с вас на моменти заради високите стандарти към самите вас и хората около вас. На моменти другите не могат да бъдат достатъчно добри за да покрият тези високи стандарти. Намирането на грешките в нещата е вашата сила.

На моменти обаче това може да направи връзките ви трудни, защото често обръщате критично око към човека, които обичате и нещата, които той/тя прави. Песимизмът и високата самокритичност са две неща, върху които трябва да се опитате да поработите. Може да имате тенденция да се тревожите твърде много, особенно за за малките неща, детайлите. Цялата тази тревожност може да доведе до здравословни проблеми.

Трябва да се научите да асимилирате всяко преживяване и да не гледате на него с горчивина, съжаление, злоба или оскърбление. Трябва да се отървете от всякакъв негативизъм, който произтича от усещане за неадекватност. Имате тенденция да изглеждате по-млади от възраста си, независимо на колко години сте. Много сте неспокойни и нервни, така че солидна част от хората от зодията трудно качват много килограми.

На моменти можете да бъдете много нерешителни и несигурни. Духовен урок който трябва да научите: Смирение. Меркурий управлява Дева, затова Меркурий ще бъде важен в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии