Асцендент Лъв

Хората с изгряващ знак Лъв имат тенденцията да са щедри, горди, емоционални, романтични, екстроверти, суетни, егоистични, куражлии, сантиментални, самоуверени, показни, и искат да са успешни и да блестят където и да отидат и каквото и да правят.

Харесва им да „управляват“ и да им се показва необходимото уважение заради тяхната „царска“ природа. Харесва ви да правите рискове и понякога можете да бъдете твърде дръзки, но определено имате голям интерес към живота.

Най-лошото нещо което някой може да ви нарпави е да нарани гордостта ви или да не ви оцени. Демонстрирате любовта си много уверено и имате нужда от партньор с който можете да се гордеете и искате и той да е горд от вас.

Верни сте на и защитавате хората които обичате. Бързо се ядосвате, но нямате тенденция да сте ядосани за дълго. Харесва ви да играте кралската роля и има чувство на драма, което ви обгражда на моменти.

Харесва ви да сте център на вниманието и правите неща просто за да придобиете внимание.

Можете да бъдете инати по ненатрапчив начин. Лъвският ви рев е по-лош от захапката ви. Ако гордостта ви е наранена или достойнството ви е потъпкано, можете да простите но не и да забравите. Спортовете и дейностите навън ви харесват. Много сте енергични и с висок дух, освен ако любов не ви е разбила сърцето. Нуждата ви от любов и внимание е много голяма и имате нужда да се чувствате оценени.

Ако сте много фрустрирани си губите голяма част от удоволствието от живота.

Духовен урок който трябва да научите: Смирение. Слънцето управлява Лъв, затова Слънцето ще бъде важно в наталната Ви  картата

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии