Асцендент Овен

Хората с изгряващ Овен имат тенденцията да бъдат енергични, пионери, прибързани, обичащи спора, егоисти, импулсивни, сприхави, агресивни, вироглави, независими, будни, с интерес към техника/механика, физически активни, самоизтъкващи се, себецентрични по немислещ начин(т.е не е съзнателно усилие), и по-скоро егоистично небрежни отколкото зли.

Имате голяма ненавист към ограничения от всякакъв вид, не харесвате да ви казват какво да правите, трябва да научите дипломация и такт, да се оглеждате преди да се хвърлите, трябва да се научуте да насочвате енергията си към постигане на по-конструктивни цели. Като Овена който символизира Знака, имате тенденция да си блъскате главата срещу проблемите си надявайки се, че с достатъчно сила евентуално ще съборите всичко, което стои срещу вас, включително и хора.

Харесвате предизвикателствата на живота и сте много съзтезателни, дори понякога войнствено настроени. Лесно се отегчавате от рутината и нещото от което бихте се облагодетелствали много е упоритост. Имате тенденция да скачате от едно нещо към друго, винаги търсейки новото.

Довършете започнатото преди да продължите! Духовен урок който трябва да научите: Търпение. Марс управлява Овен, така че Марс ще има водеща роля в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии