Асцендент Рак

Хората с изгряващ знак Рак имат тенденцията да са по-малко жизнени от средното, симпатични, състрадателни, пасивни, грижещи се, възприемчиви, протективни, задържащи, променливи, душевни, сантиментални, упорити, скромни, тихи, чувствителни, користолюбив и с променливи настроения.

Също като Рака символ на зодията, имате навика да гледате едновременно напред и назад, не искайки директно да посрещете бъдещето и винаги тревожещи се за миналото и какво може да ви дебне отзад, причинявайки ви голямо притеснение.

Минавате през живота с любопитно движение настрани, никога не вървейки просто напред. Чувствителни сте и се прибирате в черупката си, когато се чувствате застрашени.

Чувствата ви могат да бъдат лесно наранени, дори когато не са целяли да ви обидят, можете да вземете нещата твърде навътре. Харесва ви да пътувате, но абсолютно трябва да знаете, че имате към какво да се завърнете после.

Сигурността е всичко в живота ви. Физическата сигурност идва с един удобен личен „замък“, ракът е въплащението на израза моят дом е моята крепост. Емоционалната сигурност идва от всички събрани неща, които имат сантиментална стойност.

Всъщност точно заради това събирате всичко – емоционална и сантиментална стойност. След като веднъж се закачите за нещо или някого не пускате лесно. Отговаряте на премеждията на живота със чувства, а не с мислене.

Настроенията ви се движат нагоре-надолу също както приливите. Духовен урок който трябва да научите: Разграничаване (намиране на границите). Луната управлява Рак, затова Луната ще бъде важна в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии