Асцендент Риби

Хората с асцендент Риби имат тенденцията да са чувствителни, състрадателни, емпатични, със слаба воля, дълго страдащи, замечтани, отлагащи, пластични, впечатлителни, непрактични, нерешителни, душевни, сантиментални, романтични, идеалисти, страстни, безгрижен, мързеливи, не са притеснени с ежедневните делнични неща, разсеяни и в търсене на Светият Граал.

Понякога сте твърде разсеяни, че дори не обръщате внимание на настоящето. Прекарвате живота си в мечти вместо да го живеете. Може да сте обсебени от музика, танци, дори наркотици. Може да изпитвате такава самота, че нищо във външният свят да не може да я излекува. Да оставате сами е абсолютна необходимост за вас.

Вибрациите на този свят може да са ви твърде много на моменти. Много сте чувствителни към състоянието на заобикалящата ви среда и можете да сте като гъба, абсорбираща всичко около вас, за добро или лошо. Много сте привлекателни, но трябва да се научите да бъдете по-практични и земни и как да концентрирате силите си когато и където трябва.

Трябва да помагате на другите в живота си, но трябва да се научите да да не оставята да се възползват от вас или да вярвате на всяка ревлива история.

Духовен урок който трябва да научите: Постоянство. Юпитер и Нептун заедно управляват Риби, затова Юпитер и Нептун ще бъдат важни в наталната Ви карта.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии