Асцендент Скорпион

Хората с изгряващ знак Скорпион имат тенденцията да са потайни, задълбочени, уединен, мистериозни, регенерати или дегенерати, резервирани, трудни за разбиране, смели, своенравни, упорити, инати, краативни, самодостатъчни и самодисциплинирани и мълчаливи.

Според астролога Изабел Хики, само еволюирали души се раждат с асцендент Скорпион. Този знак е много влиятелен асцендент. Представлява бойното поле където висшите и низшите морални стойности се срещат в битка. Те трябва да се срещнат и низшите стойности да отстъпят и дадът път на висшите.

Битката ангажира физическите, емоционалните, умствените и духовните аспекти на човека. Излгеждате спокойни на пръв поглед, но можете да бъдете изключително емоционални. Тихите води са най-дълбоки, както казват.

Имате тенденция да сте мълчаливи, винаги търсещи да узнаете мотивацията на другите, но никога не разкривате вашата собствена. Харесва ви да играете ролята на детектива или преследвача.

Трябва да знаете всичко, всички „как“ и „защо“. Имате голяма решителност и сила, достатъчна да преодолеете всяко препятствие, дори самите вас. Трябва да се научите да преодолявате ядът си, чувството за собственост спрямо хора и ревността си.

Може да има очарование, сериозно занимание, интереси и/или наличието на умения с окултното, смъртта, секса или лечението. Можете да сте дявол или ангел.

Духовен урок който трябва да научите: Прошка. Марс и Плуто управлява Везни, затова Марс и Плуто ще бъде важна в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии