Асцендент Стрелец

Хората с изгряващ знак Стрелец имат тенденцията да са идеалисти, амбициозни, ентусиасти, религиозни или агностици, интересуващи се от далечни места, култури или идеи, физически активни, рискуващи, дружелюбни, свежи, екстроверти, философски настроени, може би догматични, предубедени, повърхности, винаги търсейки „по-зелено пасище“, готови за действие.

Стрелец, Кентавърът, е полу-човек, полу-животно и донякъде и вие споделяте тази менталност. Имате големи амбиции, но в същото време сте доста непокорна натура. Може да се целите в звездите или да се валяте с животните. Във вас има голяма любов към животните, природата, спортовете, залозите, приключенията и пътуването.

Може да ви липсва концентрация. Вероятно имате много познати, но малко приятели. Тенденцията при вас е да имате по-скоро плитки контакти с хората, а не задълбочени. Много сте неспокойни и постоянно сте в движение.

Винаги търсите нещо по-добро, никога не спирате или дори забавяте за да видите къде всъщност сте и какво има около вас. Приказливи сте и минавате директно на въпроса. Заради честността ви може да ви липсва такт и дипломация.

Идеите са много важни за вас. Като цяло обичате да работите с голямата картина и оставяте работата по малките детайли на другите. Имате тенденция да обещавате повече, отколкото изпълнявате.

Можете да се издигнете до върховете или да стигнете дъното. Какво ще изберете?

Духовен урок който трябва да научите: Сдържаност, (и спрете да протакате). Юпитер управлява Стрелец, затова Юпитер ще бъде важен в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии