Асцендент Везни

Хората с изгряващ знак Везни имат тенденцията да са чаровни, рафинирани, привлекателни по някакъв начин, грациозни, нерешителен, отзивчиви, социални, креативни, артистични, с усет към музиката, хармонични, и с желание да угаждат, а не да пречат на другите.

Търсите подкрепа и помощ от другите хора. Може да се нуждаете от компанията на дръугите и да мразите да прекарвате време сами. Податливи сте към това да се опитвате твърде здраво да угодите на другите и да пожертвате собствените си принципи за да бъдете харесани или популярни. Но и в същото време можете да бъдете много егоцентрични.

Трудно ви е да казвате „Не“. Не можете да търпите безредието и липсата на хармония и искате всичко да е подредено, балансирано и хармонично. Имате тенденция да разглеждате всички страни на проблем преди да вземете решение и да се включите.

Доставя ви удоволствие да сравнявате неща и да ги анализирате. Добрите спорове ви доставят удоволствие, но можете да бъдете много дипломатични и приятелски настроени. Външният вид е важен за вас.

Лесно привличате всичко от което имате нужда без да се налага да се престаравете. Духовен урок който трябва да научите: Решителност. Венера управлява Везни, затова Венера ще бъде важна в картата ви.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии