Асцендент Водолей

Хората с асцендент Водолей имат тенденцията да са алтруисти, приятелски настроени, но в същото време малко отдалечени, безлични, хуманитаристи, социални, интелектуалисти, обичащи свободата, бунтовници, независими, и необикновени.

Тук сте, за да се научите да не бъдете егоисти, да работите за общото благо, да забравите за момент за себе си и своите нужди заради Вашите приятели, които може да са дори непознати. Имате нови и различни начини да гледате над нещата. Можете да сте много оригинални и изобретателни, дори ексцентрични или бохеми.

Склонни сте към несигурност и внезапни импулси. Доста сте интуитивни и имате будна мисъл. Имате организационни умения и сте способни и практични. Вие сте интелигентни, но понякога студени и пресметливи, когато са намесени чувства. Има известна откъснатост във Вас. Не търпите поведението на хората, които се държат така, сякаш Ви притежават. Не понасяте ревността и имате нужда от много свобода.

В зависимост от релативната сила на Сатурн и Уран в картата Ви, предпазливостта, студенината и егоизма ще бъдат преобладаващи (ако Сатурн е по-доминиращ) или ще бъдете по-топли, по-свободолюбиви и алтуристично настроени (ако Уран е по-силен).

Ако Уран е по-силен, духовното ще е по-важно за Вас от материалното.

Духовен урок, който трябва да научите: Топлина (по-малко мислене с главата и повече със сърцето). Сатурн и Уран заедно управляват Водолей, затова Сатурн и Уран ще бъдат важни в наталната Ви карта.

Ако не сте сигурни кой е Вашият асцендент, можете да го изчислите използвайки калкулатора
ИЗЧИСЛЯВАНЕ
Или да прочетете за друг асцендент:

Хороскопи от Знаците

Последни статии всички статии