Елементите в астрологията

Дванадесетте астрологични знаци са групирани в четири основни елемента, без които животът не би бил възможен. Това са въздух, огън, вода и земя. Всеки от тези елементи има характеристики, на всеки от които дванадесетте Астрологични знаци се базира. Всички елементи трябва да са в синхрон един с друг, така че човек да не излиза извън контрол, те трябва да съществуват съвместно в мир, за да се поддържа баланс в живота.

Водни

♋︎ Рак ♏︎ Скорпион ♓︎ Риби

Водните знаци са изключително емоционални и много чувствителни хора. Те са много интуитивни. Водните знаци обичат сериозните разговори и интимността. Те винаги подкрепят любимите си хора.

Огнени

♈︎ Овен ♌︎ Лъв ♐︎ Стрелец

Огнените знаци са склонни да бъдат страстни, динамични и и темпераментни. Те се ядосват бързо, но и прощават лесно. Физически са много силни и са източник на вдъхновение за останалите. Огнените знаци са интелигентни, самостоятелни, творчески настроени и идеалистични хора, винаги готови за действие.

Земни

♉︎ Телец ♍︎ Дева ♑︎ Козирог

Земни знаци са "земните" хора на планетата, те са тези, които ни свалят на земята. Предимно консервативни и реалистични, те могат да бъдат и много емоционални. Обичат лукса. Те са практични, лоялни и стабилни, придържат се към своите хора в трудни времена.

Въздушни

♊︎ Близнаци ♎︎ Везни ♒︎ Водолей

Въздушните знаци са хора, които обичат комуникацията и взаимоотношенията с останалите. Те са мислители, интелектуалци, комуникативни и аналитични хора. Обичат философските дискусии, социалните събирания и добрите книги.


Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =