Китайска зодия Бик

Бик

Вие сте трудолюбиви и упорити, вярвате в себе си. Нос те склонни да разделяте всички неща само в две основни категории – добро или лошо. Поддържате висок стандарт на живот и гледате критично на тези, които не са като вас. Въпреки, че привидно изглеждате спокойни, в действителност сте много импулсивни. Способни сте на бурни реакции, ако не стане това, което искате. Вие сте много наблюдателни, имате страхотна памет за места, събития и хора.

Имате успехи в сферата на изкуството, бизнеса, търговията с имоти. Може да бъдете и добри хирурзи.

Вие сте упорити и догматични, вярвате в решенията си и не съжалявате за тях. Много сте близки със семейството си. Честа се разочаровате от това, че близките ви не ви разбират. Въпреки това сте търпеливи и грижовни, това ви прави най-добрият приятел, който околните искат да имат.

Вие сте много отговорни и лоялни. Рядко сте ревниви. И в същото време сте консервативни и верни.

Позитивни черти

Вие сте родени лидери. Вие сте умни и очарователни. Можете да постигнете много в живота си, ако настроите ума си в правилната посока. Вие сте постоянни и много надеждни. Вие сте перфекционисти, може да ви отнеме много време да направите нещо. Не ви пука какво мислят хората за вас, правите това, което смятате, че е правилно. Вие сте безпристрастни и давате честни и непредубедени съвети . Вие сте коректни и почтени. Никой не може да промени мнението ви, освен ако не го направите сами. Вие работите усилено и се движите стъпка по стъпка за справяне с всеки проблем. Много сте решителни. Склонни сте да постигнете целите си с цената на всичко. Вие сте независим и работите без никаква помощ. Вие сте много наблюдателни.

Несъвместими с

Овца

Съвместими с

Змия, Петел

Благоприятен сезон

Края на зимата

Негативни черти

Не се чувствате комфортно сред много хора. Вие сте много упорити и искат всичко да се направи така, както сте решили. Може да бъдете много непреклонни и не иска да се адаптирате към промените. Склонни сте да съдите човека, който се различава от околните. Научете се да приемате загубите. Може да имате лош характер. Хората около вас трудно ви разбират понякога и от това ви боли много.

Известни хора от зодия Бик

Наполеон, Антъни Хопкинс, Адолф Хитлер, Чарли Чаплин, Саддам Хюсеин, Уолт Дисни

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията